Denisa Crăciun

Competiție cu premii totale de 10.000 dolari pentru ONG-urile de tineret din România

aplica-acum-dreamstime

ONG-urile de și pentru tineret din România pot participat la o competiție de proiecte cu premii totale de 10.000 de dolari.

Înscrierile la competiția de idei pentru organizațiile de și pentru tineret Future Jobs Cup se fac AICI, până pe 30 aprilie 2024, ora 23:59.

În cadrul proiectului, organizațiile trebuie să propună inițiative care să fie corelate cu pregătirea tinerilor pentru viitor, având oportunitatea să câștiga una dintre cele 3 finanțări disponibile: 2.000, 3.000 sau 5.000 de dolari.

Competiția constă în dezvoltarea unei inițiative comunitară care să producă impact pozitiv în comunitate, să vizeze tinerii care au între 16-35 de ani și să urmărească pregătirea tinerilor pentru viitor.

Inițiativa trebuie să fie relevantă, să pună accent pe inovație, să poată fi implementată. Este important ca proiectul să aducă beneficii societății, prin crearea de locuri de muncă, sustenabilitate sau îmbunătățirea calității vieții. 

În dezvoltarea inițiativei, ONG-urile ar trebui să țină cont de 5 reguli:

  • Să aibă libertate de a lua decizii, să se organizeze și să se conducă singuri;
  • Să fie responsabili de construirea proiectului și de atingerea obiectivelor pe
  • termen lung;
  • Să fie deschiși la colaborare cu ceilalți membrii ai comunității Future Jobs Cup;
  • Ideea lor să se concentreze pe pregătirea tinerilor pentru viitor;
  • Să asigure accesul pentru grupul țintă al proiectului, respectând principiile incluziunii și toleranței, pentru tinerii vulnerabili, cei NEET (Not in Education, Employment, or Training), șomeri etc.

Future Job Cup este un proiect educațional desfășurat de Școala de Valori și TikTok. Mai multe informații despre proiect se găsesc AICI

Parallax

Vizualizari
118
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri