Smile Media

Cele mai importante servicii IT pentru companiile aflate la început de drum

Computer

Eficiența și productivitatea sunt esențiale pentru afacerile aflate la început de drum, iar soluțiile de date au o contribuție importantă în atingerea acestor obiective. M247, furnizor de soluții de infrastructură, transport și centre de date, vine în sprijinul start-up-urilor din România cu o ofertă amplă de soluții moderne, care permit eficientizare în stocarea datelor, comunicarea în echipe și protejarea infrastructurii IT. 

M247 este un furnizor global de servicii de cloud și conectivitate pentru afaceri în dezvoltare, cu experiență în adresarea nevoilor specifice acestora. Compania dispune de tehnologii avansate și expertiză pentru implementarea unor soluții personalizate care să suțină evoluția rapidă și atingerea obiectivelor companiilor noi. 

Cloud public

Cloud-ul public pentru aplicații non-critice, cu performanță ridicată este conceput pe baza unei infrastructuri hiperconvergente, cu tehnologii și procesoare avansate și disponibilitate ridicată. Soluția permite stocarea rapidă a datelor, cu politici de securitate completă. Pentru stocarea datelor, M247 deține în București două centre de date la standard Tier 3. De asemenea, este prezentă în peste 50 dintre cele mai importante centre de date din lume printr-o rețea extinsă în 37 de orașe din 26 de țări.

Microsoft Office 365 Business Basic

Serviciul Microsoft Office 365 este ideal pentru comunicarea în echipe. Orice companie utilizează cel puțin una dintre aplicațiile Office. Soluția permite structurarea datelor și acces la Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook, Exchange și SharePoint. Companiile pot astfel comunica mai ușor și participa la întâlniri cu până la 300 de participanți, în versiunile actualizate web și mobile ale aplicațiilor. În plus, fiecare utilizator beneficiază de 1TB de spațiu de stocare în cloud, pentru mai multă flexibilitate în operare. 

Un plus de securitate

Securitatea digitală oferită de M247 are la bază soluții tip Backup as a Service, tehnologie Veeam, acces de la distanță VPN și Ransomware Protection. Cu ajutorul acestora, companiile pot stoca date la scalabilitate înaltă, sigure de salvarea și restaurarea imediată a datelor în situații critice. Soluția dispune de o interfață intuitivă, cu opțiuni rapide pentru recuperarea datelor, cu un nivel redus de complexitate și costuri de operare ideale.

Aceste soluții sunt destinate  afacerilor mici, oferind simplitate, securitate și eficiență. M247 completează soluțiile prezentate  cu servicii de monitorizare, consultanță, personalizare și administrare, bazate pe experiența extinsă în domeniul IT de stocare și protejare a datelor.

Articol susținut de M247

Parallax

Vizualizari
690
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.442
Just for testing :

interaction: 0.88

popularity: 0.45

publishing: 2.9

expertise: 0.08

rating: 1.442

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 026
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri