Smile Media

LUMINSPINO lansează programul de mentorat "Breakthrough to Scale" pentru inovările climatice în România

luminspino

LUMINSPINO, o companie de consultanță avansată în managementul inovării și sustenabilității, lansează programul de mentorat "Breakthrough to Scale". Acest program oferă oportunitatea unică pentru IMM-uri din România de a-și transforma inovațiile radicale și sustenabile din domeniul climatic în soluții scalabile și de a aduce un impact real în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Oportunitate pentru IMM-uri de a-și transforma inovațiile verzi în soluții scalabile

„Programul nostru de mentorat se concentrează pe sprijinirea managerilor în momentele critice și dificile ale traseului de la idee la scalare, pentru inovațiile care necesită cel mai mare efort de cunoaștere, resurse umane și tehnologie, dar cu un impact climatic covârșitor. Pentru că înțelegem că o inovație revoluționară necesită o călătorie complexă, de la idee până la piață, și apoi către scalarea acesteia în beneficiul unui număr cât mai mare de utilizatori.”

Oportunitate pentru IMM-uri

 

Compania LUMINSPINO oferă un program de mentorat la cele mai înalte standarde internaționale în domeniul managementului inovării și al sustenabilității. Echipa de experți vă va sprijini în navigarea prin provocările și obstacolele întâlnite pe drumul transformării inovațiilor în soluții scalabile. De asemenea, se angajează să îi ajute pe cei înscriși în program să identifice oportunități de finanțare, să se conecteze cu ecosistemele de inovare și să își dezvolte strategii de scalare, totul într-un mod adaptat specific nevoilor lor.

„Nu este doar un program de mentorat obișnuit; este o oportunitate de a face parte dintr-o comunitate înfloritoare de inovatori, care împărtășesc aceleași valori și viziuni. Veți avea ocazia să vă conectați cu alți antreprenori și profesioniști în domeniul inovației climatice, să vă împărtășiți experiențele și să vă inspirați reciproc pentru a accelera progresul vostru.”

Programul de mentorat "Breakthrough to Scale" este dezvoltat și pilotat în perioada iunie 2023 - aprilie 2024, în cadrul "Programului Dezvoltarea IMM-urilor din România", cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021.

Nu ratați această oportunitate unică de a transforma inovațiile voastre verzi în soluții scalabile și de a aduce un impact pozitiv în lupta împotriva schimbărilor climatice

Înscrieți-vă la  evenimentul de lansare online care va avea loc în data de 25 iulie, ora 15:00 (ora României) și alăturați-vă comunității de inovatori care construiesc viitorul sustenabil!. Detalii complete despre eveniment și modalități de participare pot fi găsite pe pagina de LinkedIn: Breakthrough to Scale - Project Kick-off Event | LinkedIn

Articol susținut de LUMINSPINO

Parallax

Vizualizari
295
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 341
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri