Claudiu Zamfir

Bill Gates și alți finanțatori au strâns 125 milioane dolari pentru găsirea unui tratament împotriva coronavirusului COVID-19

Thumbnail

Fondatorul companiei Microsoft Bill Gates, împreună cu alți finanțatori, asigură un buget de până la 125 de milioane de dolari pentru finanțarea eforturilor științifice de realizare a unui tratament împotrova noului coronavus, COVID-19.

Fundația Bill & Melinda Gates, pe care miliardarul american a fondat-o împreună cu soția sa, a anunțat marți că pune până la 50 de milioane de dolari în noul COVID-19 Therapeutics Accelerator. De asemenea, fundația caritabilă britanică Wellcome asigură până la 50 de milioane de dolari, iar compania de carduri Mastercard contribuie cu până la 25 de milioane de dolari la noul accelerator de inovație în medicină, ca răspuns la coronavirus.

Acceleratorul COVID-19 Therapeutics va lucra cu Organizația Mondială a Sănătății (WHO), finanțatori și organizații neguvernamentale și guvernamentale, precum și cu instituții internaționale de reglementare. Acceleratorul de inovație va avea o abordare end-to-end, de la dezvoltarea medicamentelor până la fabricare și extinderea producției.

Parallax

Vizualizari
2455
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri