Smile Media

[P] VIDEO: BIA Software - Primul software românesc de configurare online a mobilierului

Thumbnail

Căminul este cu siguranță centrul vieții noastre, iar în ultimul an l-am redescoperit în cel mai mic detaliu. Petrecem mai mult timp acasă, într-un mod diferit ca până acum. Tocmai din acest motiv, mulți români și-au redecorat interiorul casei, în funcție de noile cerințe. Un lucru este sigur: acum își pot proiecta mobilierul mult mai ușor, 100% online.

Nika Utilaje lansează în România programul de proiectare online Bia Software  Acest software este special creat pentru producătorii de mobilier și pentru clienții acestora. El simplifică proiectarea mobilierului și dă libertate clientului final să își creeze mobilierul dorit din comfortul propriei case. Programul poate să fie folosit cu ușurință și de proiectanții colaboratori, pentru a scurta timpul de la comandă la producție. Mai ales în contextul actual, această soluție permite un flux constant de comenzi noi, pregătite deja pentru prelucrarea în fabrică.

BIA Software este soluția online pentru proiectarea mobilierului la comandă, cu preț în timp real. Clientul își configurează singur mobila și proiectul este pregătit automat pentru producție.

BIA Software are 2 interfețe: una pentru clienții finali și una pentru producători. În interfața pentru clienți, ei pot selecta corpurile de mobilier dorite, să le redimensioneze, să schimbe culorile sau accesoriile pe baza opțiunilor permise de către producători. Producătorii de mobilier pot să creeze corpuri standard, să seteze metode diferite de construcție corpuri sau de calculare preț. În același timp, pot să genereze automat rapoartele de producție și liste de tăiere sau, prin programul de proiectare Cabinet Vision, să trimită comanda direct la CNC. Astfel, comanda ajunge de la client, direct în fabrică, pe utilaj.

BIA Software are o instalare foarte simplă –  este necesară doar adăugarea unui cod pe o pagină nouă din propriul website. Programul este practic gata să fie folosit și simplifică mult munca echipei din fabrică, dar și a clienților care vor să comande mobilierul potrivit.

Ce poate să facă BIA Software?

Programul este gândit să ofere funcțiile cele mai utile și mai des folosite în proiectarea mobilierului.

Pentru clientul final, acesta poate să:

 • Redimensioneze mobila pentru a fi perfectă pentru spațiul sau.
 • Schimbe compartimentarea – că să răspundă tuturor cerințelor
 • Schimbe materialele - Ele pot fi sunt alese direct din paletarul online ca să se poată testa toate variantele disponibile.
 • Schimbe accesoriile – cum fiecare detaliu contează, se pot modifică inclusiv accesoriile corpurilor dorite (mânere, balamale, conectori etc.)
 • Ofere preț în timp real – în funcție de opțiunile alese, costul pentru realizarea mobilierului se calculează automat
 • Vadă camera randată – pentru a avea încrederea că face alegerea corectă

Producătorii de mobilier au diferite opțiuni în interfața lor. Mai exact, ei pot: 

 • Să seteze sau să modifice metoda de construcție pentru fiecare corp în parte.
 • Să seteze limite pentru utilizator - aveți control deplin asupra opțiunilor de editare pe care le are utilizatorul în interfața să, astfel încât comanda să se poată realiza cu ușurință în fabrica.
 • Să creeze librării de materiale/corpuri - vor fi disponibile pentru cumpărători exact materialele din fabrică. Se pot crea librării cu cele mai bine vândute produse, ca inspirație pentru clienți.
 • Să seteze metoda de calcul preț - Se pot crea chiar mai multe metode de calcul, în funcție de nevoie.
 • Să genereze rapoarte de producție - La finalizarea comenzii de către client sunt generate rapoartele necesare pentru tăiere.
 • Să aibă conexiunea directă în Cabinet Vision cu fabrica - Programul BIA Software permite crearea unui link direct cu programul de proiectare Cabinet Vision pentru a eficientiza tot procesul de producție

Cu BIA Software ne bucurăm că putem să venim în întâmpinarea producătorilor români de mobilier ca să îi ajutam să proiecteze mai simplu și mai rapid, de oriunde, fară să mai depindă de un showroom și, în acest fel, să-și reducă costurile. Cu ajutorul acestui software, producătorii se pot concentra și mai mult pe dezvoltarea afacerii lor, iar clienții vor reuși să aibă mobilierul dorit mult mai repede și mai ușor.“ - Adrian Broșiu – General Manager

BIA Software este deja implementat la diferiți clienți din România, ca de exemplu Bucătăriile Cangur. Cu siguranță, vom vedea soluția adoptată de tot mai multe firme românești și internaționale. Descoperă toate detaliile programului!

Thumbnail
Parallax

Vizualizari
2260
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri