Smile Media

Better Music, agenția de marketing și management online specializată în promovarea artiștilor din România

Cover(2).jpeg

Să devii cunoscut ca artist în domeniul muzical din România este acum mult mai ușor datorită agenției Better Music.

Better Music, agenție de marketing și management pentru artiști, se afirmă ca lider incontestabil în peisajul muzical din România, oferind servicii inovative și personalizate pentru artiștii care doresc să își crească prezența online și să atingă succesul în cariera muzicală. De asemenea, Better Music este singura agenție Youtube Music Partner din România.

Fără să mai aibă grija administrării conturilor de social media sau Youtube, fără să se mai preocupe de publicarea pieselor pe platformele de streaming sau fără a-și mai face griji pentru protecția drepturilor de autor, artiștii care aleg colaborarea cu Better Music punctează decisiv nu numai la capitolul imagine, branding și prezență online, ci și la creșterea numărului de evenimente, tarife și parteneriate de succes.

Ce înseamnă Better Music și care este istoria sa?

Fondată de Andrei Militaru, un tânăr antreprenor din Timișoara în vârstă de 28 de ani și expert în SEO pe Youtube, Better Music se califică ca o agenție de marketing și management online specializată în creșterea vizibilității artiștilor din domeniul muzical din România.

Experiența lui Andrei Militaru a început încă de la vârsta de 13 ani, atunci când a început să câștige bani din Photoshop lucrând pe site-uri de freelance. La 15 ani, și-a lansat propriul site de jocuri online, tip Miniclip, unde a început să genereze venituri pasive. La 18 ani, a început să administreze site-uri de quiz online, Appline și Maxiap, unde a generat milioane de vizite și like-uri, învățând astfel despre domeniul marketingului și gestionarea eficientă a reclamelor.

Ulterior, Andrei Militaru, la 21 de ani, și-a deschis propria agenție de marketing, unde a adus clienților creșteri impresionante în mediul online, folosind strategiile învățate la Appline. La 25 de ani, Andrei și-a combinat toată experiența de marketing, creând agenția de management și marketing pentru artiști, Better Music Distribution.

De asemenea, Andrei Militaru are experiență solidă în protecția drepturilor de autor, branding și marketing strategic pentru artiști, ajutându-i să ajungă la rezultatele dorite.

Better Music, soluția completă la problemele de vizibilitate ale artiștilor din domeniul muzical

Better Music deține o strategie prin care artiștii generează vizualizări, abonați și o bază de fani într-un mod natural, organic și gratuit. De asemenea, agenția deține resurse și colaborează cu furnizori de succes în domeniu, astfel încât să le asigure artiștilor cele mai eficiente rezultate.

„Interesul nostru este ca atât artiștii din pachete, cât și artiștii din distribuție să aibă creșteri ale brandului personal, veniturilor și evenimentelor, fără să se streseze. Ei să creeze melodii, iar de restul ne ocupăm noi.”, declară Andrei Militaru.

Better Music oferă artiștilor servicii complete de:

Better Music, singura agenție din România de management și marketing pentru artiști certificată de YouTube

Better Music este singura agenție Youtube Music Partner din România și până în prezent a administrat sute de conturi de YouTube și a oferit zeci de ore consultanță pentru ca artiștii să-și crească canalele de YouTube și să-și îmbunătățească imaginea generală.

„Nu suntem doar o agenție de marketing sau de distribuție muzicală; suntem o agenție care se educă, testează și găsește cele mai bune opțiuni pentru a ajunge la succes,” declară Andrei Militaru. „Suntem mereu alături de artiști, iar strategiile sunt diferite pentru fiecare. Fiecare este unic, astfel fiecare strategie este personalizată pentru a ajunge la succes.”

„Recent am început să facem SEO și ranking pentru materialele de SHORT ale canalelor de artiști. Rezultatele sunt fabuloase. Am descoperit foarte multe elemente prin care putem genera trafic gratuit pentru artiști și le punem în aplicare eficient până acum.”, declară Andrei.

Expertiza echipei în SEO pentru YouTube este demonstrată și de performanțele remarcabile obținute, inclusiv atingerea a 9,7 milioane de vizualizări pentru un canal internațional, fără nicio investiție financiară, doar prin optimizare, ranking, playlisturi și backlink-uri.

Better Music oferă servicii eficiente de management YouTube cu rezultate clare și palpabile pentru artiștii din România, indiferent dacă aceștia colaborează cu agenții de distribuție, distribuitori direcți sau platforme precum CD Baby, DistroKid sau TuneCore.

„Nu ne impactează, noi suntem complementari acestor platforme. Da, putem face și noi toate acestea, un fel de 360°. Dar artiștii pot colabora cu diverse MCN-uri, distribuitori sau platforme și au nevoie de ceea ce ei nu oferă și noi putem: administrare eficientă a canalului YouTube, cu rezultate clare și palpabile.”, mai spune Andrei Militaru.

Better Music a început investițiile într-o platformă proprie care va amplifica automat toate statisticile unui canal de YouTube

Dezvoltarea și planurile agenției Better Music nu se opresc însă aici.

Planurile pentru un viitor nu tocmai îndepărtat ale agenției includ lansarea unei platforme proprii, care va amplifica automat toate statisticile unui canal de YouTube, indiferent de nivelul acestuia. „Preconizăm finalizarea platformei în 2025; până atunci suntem în faza de teste. Ceea ce pot spune este că algoritmul a fost deja testat și aduce un randament foarte bun în acest stadiu,” afirmă Andrei Militaru.

Așadar, Better Music oferă artiștilor nu doar servicii de marketing și management, ci și acces la resurse și colaborări cu furnizori de succes în domeniu, asigurând astfel cele mai eficiente rezultate. Strategiile personalizate ale agenției garantează creșterea organică și gratuită a vizualizărilor, abonaților și aprecierilor, construind o bază solidă de fani pentru fiecare artist care își dorește succesul.

Articol susținut de Better Music

Parallax

Vizualizari
95
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri