Smile Media

[P] Aviputna lansează ouăle „delicioase” îmbogățite cu vitaminele D 3 și E, unice în România

Ouă îmbogățite cu vitaminele D3 și E

Suntem mândri să prezentăm astăzi în fața consumatorului român un nou produs și anume ouăle ”Delicioase”, rezultat al colaborării dintre specialiștii noștri  și prestigiosul Institut Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală Balotești.

Viziunea companiei noastre de a fi în linie cu cercetarea de profil și a implementa cele mai noi soluții tehnologice pentru un produs alimentar superior, ne-a adus până la punctul în care putem comunica pieței românești lansarea ouălor ”Delicioase” îmbogățite cu vitaminele D3 și E, cu o compoziție plină de nutrienți și biodisponibilitate ridicată.

Oul îmbogățit cu vitaminele D și E, deja pe rafturile supermarketurilor

”Ouăle ”Delicioase” pot fi deja găsite pe rafturile supermarketurilor! Ceea ce le face unice este faptul că sunt îmbogățite cu vitaminele D3 și E, fapt care le recomandă drept un aliment excepțional prin aportul zilnic de nutrienți esențiali care ne susțin sănătatea.

Ouă îmbogățite cu vitaminele D3 și E

 

Am constatat că statisticile medicale din întreaga lume indicau o epidemie de boli cronice la baza cărora stau, printre altele, lipsa vitaminelor D3 și E. Astfel, ne-am fixat obiectivul ambițios de a oferi consumatorilor un produs care să conțină un plus din ambele vitamine, pentru a acoperi cea mai mare parte a dozei zilnice recomandate.

Sunt vitamine esențiale care trebuie obținute pe cale exogenă - din alimentație sau prin intermediul soarelui, ceea ce nu e întotdeauna posibil -  pentru a ne pune la adăpost de osteoporoză, boli cardiovasculare sau autoimune, infecții, tulburări psihologice/cognitive în cazul deficitului de vitamina D3,  și de afectarea integrității funcționale a sistemelor nervos și muscular, în cazul deficitului de vitamina E.

O noutate o reprezintă și faptul că ouăle ”Delicioase” au și cod QR, ceea ce permite consumatorului  ca printr-o simplă scanare, să afle informațiile esențiale despre acest produs.

În concluzie,  prin intermediul ouălor ”Delicioase” îmbogățite cu vitaminele D3 și E, am dorit să oferim consumatorilor români o soluție alimentară gustoasă, accesibilă, întemeiată pe cercetări nutriționale solide! – a declarat Ovidiu Avram, director comercial al fermei Aviputna.

Aviputna

Aviputna, brand puternic poziționat pe segmentul de alimentație sănătoasă

Ferma Aviputna numără deja peste 50 de ani de tradiție și calitate, care încă de la început s-a poziționat puternic pe segmentul de alimentație sănătoasă.

Cunoscută publicului consumator pentru brandul de ouă ”Din Ogradă”  - un brand premiat de patru ori la Bruxelles pentru gust și calitate - ferma Aviputna desfăşoară o activitate complexă care mai cuprinde: cultivarea pământului, producerea furajelor, creşterea tineretului de înlocuire, creşterea găinilor ouătoare, colectarea şi distribuirea ouălor, etc.

Ouăle produse de Aviputna sunt un brand preferat nu doar de către consumatorii casnici, ci și de profesioniștii HoReCa – restaurante, hoteluri,  cofetării.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să consultați site-ul fermei Aviputna Golești  https://aviputna.ro/ .

Parallax

Vizualizari
746
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 412
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri