Claudiu Zamfir

Platforma online Aprozarul virtual, pusă gratuit la dispoziția producătorilor români

Thumbnail

Producătorii din zona agroalimentară din toată țara se pot înscrie gratuit pe platforma online Aprozarul Virtual, deschisă de comuna Ciugud din județul Alba, scrie, miercuri, Mediafax.

Aprozarul virtual este pus gratuit la dispoziția producători pentru a-și vinde produsele în timpul crizei. Producătorii pot pune oferte și actualiza stocul de marfă, iar cumpărătorii își pot alege produsele dorite.

Fiecare producător, din orice colț al țării, va putea să se înscrie gratuit în platforma online și va avea propriul său aprozar virtual unde va putea adăuga fotografii cu produse, va putea completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă.

De asemenea, fiecare comunitate sau administrație locală din România va putea să aibă propria piață virtuală, unde micii producători vor putea să își promoveze mărfurile și să interacționeze cu clienții.

La rândul lor, cumpărătorii vor avea la dispoziție posibilități multiple prin care să își aleagă produsele dorite, dar și posibilitatea de a-și găsi producătorii cei mai apropiați de zona în care locuiesc.

Cumpărătorul va putea lăsa mesaje cu aprecieri privind produsele cumpărate și totodată va putea recomanda aceste produse și către prietenii sau cunoscuții săi.

Aprozarul virtual este o platformă on-line care are ca scop promovarea ofertei producătorilor locali și a produselor acestora, curate, proaspete și 100% românești. Ideea a pornit din Ciugud, comuna din România care a inițiat în România conceptul „Smart Village” (Satul Inteligent), și s-a extins la nivel național pentru a sprijini toți producătorii români.

Parallax

Vizualizari
2325
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri