Claudiu Zamfir

Antreprenorii RBL cer măsuri economice predictibile pentru ieșirea din criza COVID-19

Thumbnail

Antreprenorii și managerii membri ai organizației Romanian Business Leaders cer guvernanților măsuri rapide și coerente, cu aplicare în decurs de maximum 6-12 luni, pentru ieșirea din criza.

Ei cred că România are „nevoie urgentă de un masterplan al ieșirii din criză”, care să ofere:

  1. „Predictibilitate privind măsurile economice, precum și coerență, continuitate și transparență în aplicarea măsurilor de sprijin social și pentru economia aflată în dificultate;
  2. Măsuri de politică publică care să susțină vaccinarea, dar și comunicare profesionistă, coerentă și susținută pro-vaccinare”.

„De asemenea, considerăm esențială existența unor acțiuni programate, clare, de susținere a capacității sistemului sanitar și criterii mai obiective și mai granulare de impunere și de ridicare a restricțiilor, care să țină cont de gradul de vaccinare, de imunizare, de accesul la testare a populației și care să sprijine repornirea economiei”, mai cere RBL.

„Ca întotdeauna, suntem pregătiți să ajutăm. Suntem alerți, facem analize și propuneri, lucrăm neîncetat. Cerem în schimb, ca și până acum, transparență și predictibilitate”, a spus Dragoș Petrescu, președintele organzizației.

Parallax

Vizualizari
419
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri