Smile Media

[P] Ce soluții putem folosi pentru continuarea activității

Thumbnail

Cultura companiei noastre, VMware, este construită având la bază o forță de muncă distribuită global, ceea ce ne oferă tuturor flexibilitatea de a lucra de oriunde. Ca să putem să fim productivi oriunde ne-am afla, ne folosim de produsele și soluțiile noastre pentru a avea acces în sistemele noastre interne. În acest articol vom vedea cât de ușor pot folosi administratorii IT VMware Horizon pe infrastructură cloud pentru a le oferi angajaților flexibilitatea de a lucra eficient de la distanță.

Pentru mai multe informații despre optimizarea pentru telemuncă, accesează Webinarele VMware@Home - o serie de sesiuni tehnice dedicate specialiștilor IT care caută soluții inovatoare în procesul de transformare digitală. Înregistrează-te acum!

Ce avantaje oferă VMware Horizon?

VMware Horizon oferă livrarea și gestionarea ciclului de viață a desktop-urilor și a aplicațiilor. Fundamental, oferă acces în condiții de siguranță către toate resursele disponibile, pentru orice fel de dispozitive, oriunde s-ar afla și indiferent de momentul accesării.

Fie că este utilizat direct la locație, fie că e disponibil prin VMC pe AWS, Horizon 7 folosește o arhitectură tip 'block and pod'. Grupurile Horizon pods pot fi folosite pentru scalarea în interiorul unui singur centru de date sau pentru scalarea în mai multe centre de date diferite. Serviciile pentru aplicații și desktop Horizon se pot scala cu ușurință la nivelul resurselor hardware disponibile.

Horizon Cloud prin Microsoft Azure

Fiecare pod Horizon Cloud prin Microsoft Azure poate susține simultan până la 2000 de utilizatori VMs. Iar implementarea unui pod adițional într-un alt abonament Azure sau într-o altă regiune se face fără complicații. Dacă se folosesc două sau mai multe pod-uri, toate pot fi gestionate cu ușurință din aceeași interfață Horizon Service.

Obținerea de Capacitate Cloud de la Microsoft Azure

Horizon Cloud pe Microsoft Azure se poate utiliza într-o singură regiune Microsoft Azure sau în mai multe regiuni simultan. Această soluție utilizează infrastructura Azure. Cea mai rapidă cale de a instala Horizon Cloud constă într-o serie de pași ușor de urmat, care pot fi accesați în acest Ghid de Instalare. Pentru mai multe detalii și demonstrații, participați la seminariile VMware@Home.

Thumbnail

Figura 1. Exemple de conexiuni Microsoft Azure

Implementarea Horizon prin VMC pe AWS

Horizon 7 se poate implementa pe VMware Cloud pe AWS. Având această soluție la dispoziție, se poate pune în funcțiune un întreg SDDC, inclusiv componentele de administrare Horizon, în numai câteva ore. Urmărește acest scurt videoclip pentru a vedea cât de ușor este să instalezi Horizon pe AWS. Dacă ești la prima utilizare, această soluție îți va permite să pui toată infrastructura pe picioare cât mai repede. Iar pentru administratorii cu mai multă experiență, este la fel de ușor să extindă infrastructura deja existentă. Tot ce trebuie să facă este să folosească resursele cloud pentru o implementare tip hibrid.

 

Thumbnail

Figura 2. Horizon - VMC pe AWS

Horizon Cloud Pod Architecture poate fi folosit pentru a conecta Horizon Pods la locație și prin VMC.

Înregistrează-te acum pentru a accesa gratuit webinarele VMware@Home - o serie de sesiuni tehnice dedicate specialiștilor IT care caută soluții inovatoare în procesul de transformare digitală.

Null

 

Parallax

Vizualizari
696
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 378
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri