Smile Media

[P] Kaufland România, apel la empatie și sprijin, prin intermediul Accessibility Hackathon: Provocarea momentului, dedicată persoanelor cu dizabilități

Thumbnail

Persoanele cu dizabilități au nevoie de implicarea și de sprijinul nostru pentru a se bucura de șanse egale și de o viață socială mai bună. În România, în prezent, rata de angajare a acestora este mult mai mică decât media UE. Tocmai din acest motiv, Kaufland România face apel la cei care pot contribui, cu abilitățile lor, la integrarea persoanelor cu dizabilități pe piața muncii, prin evenimentul lansat sub sloganul ”Contribuie. Codează. Integrează. Asigură accesul persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.”.

Accessibility Hackathon are loc în intervalul 16 aprilie – 14 mai și se defășoară exclusiv online, astfel că se pot înscrie persoane din orice zonă a țării.

Kaufland România sprijină și încurajează diversitatea, cu fiecare prilej

Noul proiect vine ca o continuare a acțiunilor demarate deja de companie în ceea ce privește diversitatea, printre care se numără lansarea programului A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), dotarea magazinelor cu echipamente special concepute pentru persoanele cu dizabilități sau trainingurile periodice organizate la nivel intern pentru buna integrare a noilor colegi în echipă. Și, totodată, ca o confirmare a promisiunii de a rămâne aproape de persoanele cu dizabilități.

Până în prezent, peste 300 de persoane cu dizabilități, din orașe precum București, Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare, Oradea s-au alăturat echipei și se bucură acum de un loc de muncă potrivit abilităților lor, de sprijinul colegilor și de o viață socială mai bună.

Contribuie. Codează. Integrează.

Accessibility Hackathon pune în joc un premiu în valoare de 16.000 de dolari și așteaptă la înscrieri echipe formate din 3-6 membri. Fie că este vorba despre o soluție utilă în procesul de aplicare pentru un loc de muncă potrivit abilităților lor, în cel de angajare (pregătirea și completarea documentelor necesare pentru medicina muncii sau semnarea contractului) sau în cel de integrare la noul loc de muncă (eficientizarea comunicării între aceștia și noii colegi) - toate ideile sunt așteptate și apreciate.

Vrei să afli mai multe despre Accessibility Hackhaton? Te invităm să accesezi: https://kaufland.devtalks.ro/ și să duci vestea mai departe. Dacă ai colegi, prieteni sau cunoștințe pasionate de tehnologie, povestește-le despre competiție și încurajează-i să se înscrie.

Parallax

Vizualizari
354
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri