Denisa Crăciun

Accelerator pentru influenceri din România, organizat de un fost cântăreț român. Aluziva și Mircea Bravo, printre mentori

CEO Mocapp

Influencerii din România se pot înscrie la un accelerator de educație și mentorat în industria publicității online.

Înscrierile în programul Influencer Accelerator derulat de Mocapp, startup deschis în 2017 de Florin Grozea, fost membru al formației Hi-Q, se fac AICI.

Timp de 10 săptămâni, creatorii care vor să se antreneze alături de specialiști de top din industria publicității online vor participa la 10 sesiuni interactive ghidate de mentori, conform unei curicule care conține: personal branding, administrarea comunităților, instrumente și servicii online, etică și legislație, tehnici de negociere și vânzări.

Cursurile se vor desfășura în perioada 20 mai - 25 iulie 2024.

La finalul programului, cursanții pot obține prin examen o certificare ce atestă nivelul lor de cunoștințe și profesionalism: IAM Certified.

Creatorii de conținut care participă vor avea parte de 10 webinare conduse de 16 mentori din Influencer Marketing: Aluziva, Mircea Bravo, Cristian China Birta, Radu Constantin, Bogdan Tomoiagă (GRF+), Alex Adam (Publicis), Andrei Alexandru (Global Records), Monica Munteanu, Radu Ionuț (HIT) și alții.

Scopul acceleratorului este creșterea nivelului de profesionalizare a industriei de influencer marketing, astfel încât creatorii de conținut români să înțeleagă mai rapid standardele pe care brandurile le urmăresc în campanii, modul în care își pot dezvolta asset-urile proprii (brandul personal, calitatea conținutului si comunitățile etc), pentru a valorifica și monetiza eficient oportunitățile din piață.

„Etapa în care se află industria Influencer Marketing este una de maturizare - Companiile și Agențiile investesc din ce în ce mai mult în publicitatea prin creatori de conținut, vedete și influenceri, dar cer de asemenea un nivel mai înalt de profesionalism și rezultate mai clare. Acceleratorul nostru este mai mult decât o comunitate de creatori digitali, este o academie de talente care atrage și educă generația Influencerilor de mâine” - Florin Grozea, fondator MOCAPP și Pilot IAM.

Influencer Accelerator este un program recomandat creatorilor de conținut aflați în primele etape ale carierei și are susținere din partea mai multor celebrități și influenceri cu reputație în domeniile lor.

În ediția 2024, care debutează pe 20 mai, fiecare sesiune va începe cu 30 de minute de modele de buna practică oferite de mentori, urmate de 60 de minute de sesiune interactivă și personalizată pentru studenți (creatorii de conținut).

Parallax

Vizualizari
185
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri