Raluca Abrihan

Program european de accelerare pentru startup-uri care operează cu date

Thumbnail

Programul de accelerare european Data Market Services pentru startup-uri care operează cu date a lansat înscrierile pentru cea de-a treia cohortă. Ce startup-uri se pot înscrie.

Startup-urile interesate pot aplica până în​30 aprilie 2021 accesând ​pagina proiectului​.

Data Market Services este un proiect european finanțat prin programul Horizon 2020, prin care se oferă acces gratuit celor 50 de startup-uri admise în program la servicii și workshop-uri legate de finanțare, business development și management de produs, expertiză în legislația aferentă proceselor de colectare și operare cu date, promovare internațională și dezvoltarea de abilități specifice Data Science.
 
Programul se adresează startup-urilor din zona de: Agricultură, Inteligență Artificială, Blockchain, Securitate Cibernetică, Educație, Energie&Mediu, Finanțe, Sănătate, InternetofThings, Manufacturare, ServiciiProfesionale, Retail, Orașe Smart & Transport, Spațiu, Sport & Lifestyle și altele.
 
Proiectul este coordonat de ​ZABALA Innovation Consulting (Spania). Ceilalți membri ai consorțiului sunt: Spherik Accelerator ​(România), ​BrightPixel ​(Portugalia)​, ​Spinlab (Germania), ​TheNextWeb (Olanda), Southampton Data Science Academy și ​King’s College of London (MareaBritanie), ​IPTECTOR (Danemarca), W3C​ (Franța) și ​Ogilvy​ (Spania).

Parallax

Vizualizari
741
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri