Smile Media

[P] 3 avantaje esențiale pe care antreprenorii nu știu că le au la îndemână, chiar pe telefonul lor mobil

Thumbnail

Antreprenorii folosesc mereu telefonul mobil când au nevoie de tot ce e mai bun și mai rapid pentru afacerea lor. Cardurile firmei sunt acum în telefon. Se pot face tranzacții prin internet banking. Se poate comanda pe firmă orice, de oriunde, de oricând. Sau se poate ajunge la timp la o întâlnire de afaceri pe un traseu format din străzi care nici nu credeai că există în orașul tău. Totul cu ajutorul unor aplicații din telefon.

Dar asta nu e tot. Telefonul mobil poate face mult mai mult pentru antreprenor și afacerea sa.

Sunt peste 500.000 de antrerenori în România și încă, mulți dintre ei, nu știu că telefonul mobil le poate oferi 3 avantaje esențiale pentru afacerea lor:

1. Contabilitate pe telefon

O firmă se conduce nu doar la de la birou, ea se conduce de oriunde se află antreprenorul. Acest lucru este posibil pentru că acum, pe telefonul mobil, antreprenorii pot avea, în timp real, toata contabilitatea firmei lor plus cele mai uzuale rapoarte de management financiar: venituri, cheltuieli, profitabilitate, avansuri/deconturi, fonduri disponibile. Pentru a beneficia de toate acestea, antreprenorul trebuie sa aibă, evident, un contract cu o firmă de contabilitate.

De exemlu, firma Keez, un furnizor de servicii complete de contabilitate, poate transforma mobilul antreprenorului într-un dispozitiv eficient de management al afacerii prin intermediul unei aplicații proprii, Keez Mobile.

Totul pleacă de la schimbul de documente între antreprenor și contabil. În cazul Keez, acest schimb nu se mai face fizic, adică antreprenorul nu mai strânge documentele aferente lunii în curs și le trimite contabilului pentru prelucrare. La Keez, procesul este complet digital, prin intermediul aplicației Keez Mobile (dar și prin intermediul portalului web accesibil din orice browser de internet): antreprenorul face poză cu telefonul la orice fel de document (sau trimite poza prin email în cazul utilizării portalului web), poza se încarcă în cloud pe servere și se transformă în notă contabilă prin procese automatizate cu ajutorul inteligenţei artificiale.

Toate aceste procese susținute de tehnologie au ca rezultat indeplinirea cerințelor uzuale pentru o firma de contabilitate - declarații lunare depuse la ANAF, menținere relație cu Revisal și ITM , documente si declarații disponibile pe mobil, respectiv rapoarte de management financiar expuse în limbaj antreprenorial, nu contabil.

2. Salarizare pe telefon

Salarizare, pontaj, sunt elemente de administrare personal prioritare pentru orice antreprenor. Accesul la informație și prelucrarea ei sunt acum disponibile și pe mobil - evident, și în portaluri web accesibile prin orice browser. De exemplu, eco-sistemul firmei de contabilitate Keez permite întocmirea contractelor individuale de muncă, realizarea pontajului și administrarea listei de salariați și asigură înregistrarea documentelor de salarizare către ITM și Revisal. Astfel, antreprenorii se pot baza oricând pe cele mai recente informații, fără a fi nevoie sa fie prezenți într-o anume locație, sau să aștepte primirea datelor în funcție de disponibilitatea altcuiva pentru prelucrarea și furnizarea informației.

3. Consultanță pentru antreprenor în sistem chat, disponibil 24/7

Comunicarea cu expertul contabil dedicat firmei este acum disponibilă antreprenorului pe mobil, în sistem chat disponibil 24/7. De exemplu, utilizatorii aplicației Keez Mobile, în cadrul abonamentului lunar, beneficiază de consultanță prin sistemul chat integrat nativ. Expertul contabil dedicat firmei client asigură suport pe diverse teme, potrivite dimensiunii firmei și experiența antreprenorului. Pentru cei aflați la început de drum, experții contabili sunt gata să îi asiste cu răspunsuri la întrebări specifice celor care se află la prima lor afacere: “Cum plătesc taxele?”, “Ce trebuie să fac la închiderea de lună?”, “Cum obțin Registrul Unic de Control?”, “Care sunt cheltuielile decontabile?”, “Care este procedura pentru distribuire dividende trimestrial?”, “De ce trebuie să fac pontajul?”, “Ce trebuie sa conțină dosarul personal?”.

Parallax

Vizualizari
2964
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri