Denisa Crăciun

Cel mai mare turneu de Dota 2 se va desfășura fără spectatori

Thumbnail

The International 2021, cel mai mare turneu de Dota 2, se va desfășura fără spectatori din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în România și a noilor restricții impuse în București.

Turneul The International va avea loc pe Arena Națională, începând cu 7 octombrie, însă pentru siguranța tuturor, Valve Corporation, organizatorul Dota 2, a decis ca evenimentul să se desfășoare fără public și să restituie biletele deja cumpărate.

„Am evaluat cu atenție creșterea continuă a cazurilor de COVID în România, precum și introducerea noilor restricții în București. Pentru a asigura siguranța tuturor jucătorilor și personalului de producție care participă la eveniment, am decis să restiuim toate vânzările de bilete pentru The International 2021”, a anunțat Valve.

Organizatorul Dota 2 a mai spus că „cei care au cumpărat bilete vor primi automat o rambursare completă. The International 2021 va începe conform planificării, pe 7 octombrie, și așteptăm cu nerăbdare să primim pe scenă cele mai bune echipe Dota din lume și să împărtășim experiența online cu milioane de fani din întreaga lume”.

Este prima dată când turneul se desfășoară fără spectatori, la București fiind așteptați zeci de mii de turiști străini anul acesta. 

The International este un turneu anual de sporturi electronice, organizat de Valve încă din 2011. În 2020 nu s-a desfășurat din cauza pandemiei COVID-19.

Parallax

Vizualizari
879
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri