Denisa Crăciun

Turneul Dota 2, desfășurat pe Arena Națională: prețul biletelor și condiții de participare

Thumbnail

România va fi gazda unuia dintre cele mai mari turnee de Dota 2, The International, care se va desfășura la București, pe Arena Națională. În perioada 7 – 10 octombrie urmează faza grupelor, iar oficialii au anunțat vineri care sunt condițiile de acces pentru spectatori și care sunt prețurile biletelor.

După faza grupelor, urmează faza principală a turneului, care va începe pe 12 octombrie 2021, iar pe 17 octombrie cele mai bune două echipe de Dota 2 din lume se vor confrunta pentru câștigarea trofeului Aegis și pentru premii totale în valoare de 40 de milioane de dolari.

Biltele vor intra la vânzare pe 22 septembrie  și vor fi disponibile doar pentru faza de playoffs, desfășurată între 12 și 17 octombrie. Prețul unui astfel de bilet este de 249 lei pentru etapele desfășurate între 12 – 13 și 14 - 15 octombrie, iar pentru finala care se va ține între 16 și 17 octombrie prețul va ajunge la 999 lei, a informat Dota 2.

Biletele sunt disponibile aici

Pentru a putea participa la evenimentul Dota 2, toți participanții trebuie să fie complet vaccinați împotriva coronavirusului și să aibă un act valabil de identitate.

The International este un turneu anual de sporturi electronice, organizat de Valve încă din 2011. În 2020 nu s-a desfășurat din cauza pandemiei COVID-19.

Parallax

Vizualizari
3072
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri