Redacția StartupCafe.ro

Sony lansează PlayStation Portal, disponibil în noiembrie

Logo PlayStation pe un PlayStation 5

Sony va ieși pe piață cu un dispozitiv care va permite jucatul de la distanță a jocurilor PlayStation pe 15 noiembrie, potrivit News.ro.

Sony a anunțat, în mod oficial, data de lansare a dispozitivului PlayStation Portal. Acesta va fi disponibil din data de 15 noiembrie și va avea un ecran LCD de 8 inch la rezoluție de 1080p. PlayStation Portal permite jucarea de la distanță a jocurilor instalate pe PlayStation 5 cu 60 de cadre pe secundă.

În dreapta şi în stânga ecranului principal, dispozitivul are două „mânere”, dotate cu butoane într-un format similar controller-elor de PlayStation.

Butoanele de pe „mânere” oferă feedback haptic, pentru a oferi experienţă similară controller-elor, şi pot fi folosite inclusiv pentru accesarea conţinutului multimedia.

Dispozitivul se conectează la consolele PlayStation prin conexiune wireless şi permite rularea jocurilor compatibile care necesită un controller Dualsense.

„În timp ce rețeaua Wi-Fi de acasă reprezintă o opțiune excelentă pentru a utiliza PlayStation Portal deoarece aveți control asupra calității propriei rețele wireless, nu este necesară. PlayStation Portal poate fi jucat și oriunde aveți acces la internet Wi-Fi de bandă largă cu cel puțin 5 Mbps pentru utilizare”, susține compania în pagina produsului.

PlayStation Portal este disponibil pentru precomenzi în Statele Unite, unde costă 200 dolari. În restul regiunilor, precomenzile vor începe pe 29 septembrie.

Parallax

Vizualizari
427
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 033
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri