Redacția StartupCafe.ro

Netflix își face studio de jocuri

netflix-studio-jocuri

Netflix îşi construieşte propriul studio unde va dezvolta jocuri, după ce a cumpărat mai mulţi dezvoltatori şi a început să colaboreze cu alţi producători pentru dezvoltarea jocurilor, conform News.ro.

Netflix este pregătit să treacă la următorul nivel în ceea ce priveşte jocurile, care vor deveni, mai devreme sau mai târziu, noul pilon de conţinut al platformei de streaming - compania îşi face propriul studio de jocuri.

Primul studio de jocuri deţinut de Netflix va avea sediul la Helsinki. Capitala Finlandei a fost aleasă pentru că este considerată unul dintre cele mai bune hub-uri de talente în ceea ce priveşte dezvoltarea jocurilor.

Compania americană spune că va dezvolta aici „jocuri de clasă mondială” şi că acestea nu vor fi condiţionate de reclame sau microtranzacţii.

Asta pentru că jocurile vor fi incluse în planurile pentru care se percep oricum abonamente lunare şi pe care compania le poate scumpi, cum a şi făcut-o deja în mai multe rânduri.

La conducerea studioului se va afla Marko Lastikka, care este fost vicepreşedinte şi Manager General la Zynga, studioul cunoscut, în primul rând, pentru jocul Farmville.

Va dura, însă, până vor putea fi jucate primele titluri create de noul studio de jocuri al Netflix. Compania spune că „fructele” vor putea fi văzute peste câţiva ani.

Parallax

Vizualizari
184
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 889
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri