Adi Iacob

Mama unui gamer profesionist și-a început propria carieră în lumea jocurilor video

Thumbnail

Mama unuia dintre cei mai buni jucători profesioniști de Fortnite a semnat un contract cu o companie de esports pentru a-și dezvolta propria carieră în gaming. Anne Fish (58 de ani) transmite meciurile de Fortnite pe Twitch către 430.000 de urmăritori și difuzează videoclipuri cu jocul video pentru cei 165.000 de fani de pe YouTube.

Părintele gamer spune că a început să joace Fortnite în luna februarie pentru a înțelege mai bine jocul, scrie BBC.

Anne este mama lui Benjy Fish, cunoscut ca "Benjyfishy" în comunitatea jucătorilor de Fortnite. Fiul său are o comunitate de 1,67 milioane de fani pe YouTube și 3,6 milioane de urmăritori pe Twitch.

Anne, care locuiește în orașul britanic Sunbury-on-Thames, va fi plătită de către platforma de influencer marketing din industria esports Galaxy Racer pentru videoclipurile în care se joacă și vorbește cu fanii pe diferite rețele de socializare. Ea nu a oferit detalii despre contractul cu Galaxy Racer.

Anne a spus că înainte de Fortnite nu a pus mâna pe un controller de când s-a jucat pe Nintendo 64 al fiului ei cel mare, acum aproximativ 15 ani.

"Nu m-am descurcat deloc la început. (...) Încet, încet am început să îmi îmbunătățesc jocul. Reflexele mele nu sunt la fel de bune ca a gamerilor tineri, așa că trebuie să joc mai strategic", explică mamabenjyfishy - cum este cunoscută în mediul online.

În 2020, fiul Annei a câștigat doar din turnee puțin peste 100.000 euro, potrivit esportsearnings.com. La această sumă se mai adaugă banii câștigați din YouTube și platformele de livestreaming, dar și din contractele cu sponsori.

Parallax

Vizualizari
828
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri