Denisa Crăciun

Joburi în IT: Dezvoltatorul de jocuri video Keywords deschide un studio în București și caută 1.000 de specialiști

Gaming in Romania

Dezvoltatorul irlandez de jocuri video Keywords deschide un studio în București și vrea să angajeze peste 1.000 de specialiști în primii cinci ani de activitate.

Anul trecut, compania a intrat oficial pe piața din România prin achiziția AMC Ro Studio, un studio de grafică 3D pentru jocuri video.

Studioul din București va extinde rețeaua globală a Keywords, alături de alte hub-uri, printre care cele din Dublin, Katowice, Paris și Milano. Noul studio va contribui, de asemenea, la creșterea echipei de 12.000 de oameni, având în plan să angajeze peste 30 de specialiști pentru roluri de player support și software development în următoarele luni.

„Keywords Studios are o vastă experiență pe întregul ciclu de viață al dezvoltării jocurilor: începând de la dezvoltare, la testare, până la lansare pe piață și suportul post-lansare. Multe din aceste servicii le oferim de aproape 25 de ani unora dintre cele mai importante companii de jocuri din lume precum Activision Blizzard, Bandai Namco, Bethesda sau Electronic Arts. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea industriei din România, oferind viitorilor colegi posibilitatea de a își aduce aportul la dezvoltarea unora din cele mai populare jocuri din lume. De asemenea, studioul local va contribui și mai mult la creșterea globală de specialiști a Keywords, care se ridică la peste 12000 de persoane și crește pe zi ce trece”, a precizat Vlad Alexandru, Director Regional (Europa de Est) la Keywords România.

Căutăm să angajăm nu doar în București, ci oriunde în țară, oferind numeroase locuri de muncă remote și contribuind astfel la dezvoltarea unor regiuni care până acum nu au fost în planul majorității multinaționalelor. Este o prioritate pentru noi să oferim specialiștilor cu care vom lucra un echilibru între muncă și viața personală și o recunoaștere financiară corectă în raport cu activitatea, experiența, vechimea și performanțele lor”, a mai precizat Vlad Alexandru. 

În ultimii ani, Keywords a achiziționat mai multe studiouri dezvoltatoare de jocuri video din întreaga lume precum Forgotten Empires, Mighty Games, Smoking Gun.

Keywords Studios, companie înființată în 1998, are în prezent peste 70 de birouri în 26 de țări.

Parallax

Vizualizari
472
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri