Denisa Crăciun

Tu mai plângi după fotbal? O româncă bate la CS:GO

Thumbnail

Românca Ana Dumbravă, o jucătoare de Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) de top din lume, participă la Gaming Marathon, pe 19 iunie.

Ana Dumbravă a obținut săptămâna trecută titlul de MVP (Most Valuable Player) și, alături de echipa sa Nigma Galaxy Female, a câștigat prima ediție a ESL Impact League Season 1, competiție ce a avut loc în Dallas, cu premii totale de 123.000 de dolari, se arată într-un comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

În timpul stream-ului ei din cadrul maratonului, Ana va povesti despre experiența din Statele Unite și cât de important este acest trofeu pentru cariera ei de jucătoare profesionistă de esports.

„Trofeul câștigat în Statele Unite nu este important doar pentru mine, ci și pentru fetele pasionate de esports care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu. Sper ca povestea mea să le încurajeze să aleagă această cale și mai mult decât atât, să arătăm publicului din România, dar și autorităților, că avem jucători români valoroși, care doresc să facă performanță în esports și în România, nu doar peste hotare”, a declarat Ana Dumbravă.

Thumbnail

În cadrul editiei de vară a Gaming Marathon, copiii și părinții lor concurează să fie cei mai buni gameri.

„Ne dorim să convingem părinții să se joace videogames cu ai lor copii așa cum jucam și noi, când eram mici, rummy sau scrabble. Astfel, nu doar că se crează o legătură mult mai stânsă între ei, dar părintele poate și controla într-un mod neintruziv ce, cât și cu cine se joacă copilul său”, spune Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

Streamerii din Good Gaming League, liga care face gaming de bine, se vor întâlni online pentru a purta discuții legate despre cum jocurile video pot lega prietenii între copii și părintii lor.

Antonia, Gannicus, IceManLucky, Ovvy, Amyclaire, Mădălin, Jaxi, ZaSami și Tedereu vor intra în direct cu părinții lor pentru a împărtăși experiențe trecute din relația lor, cum au fost susținuți de către părinți și despre cât de mult a contat acest suport în dezvoltarea lor profesională.

Ana Dumbravă va participa și ea la această discuție, ea alăturându-se de curând Good Gaming League.

Turneul va avea un format Playoff (sferturi-semifinale-finală), iar premiul cel mare va fi un PS5.

La final, echipa câștigătoare va juca un meci demonstrativ împotriva echipei formate din Jaxi și tatăl său.

Înscrierile la turneu se vor face în cadrul live-ului de duminică, din timpul stream-ului lui Jaxi.

Parallax

Vizualizari
251
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri