Claudiu Zamfir

ERATĂ: Ordinul NU se referă la beneficiarii Măsurii 3

Thumbnail

Informația pe care am publicat-oinițial, miercuri, pe StartupCafe.ro, privind termenele pentru relansarea Măsurii 3 este eronată, Ordinul 803/2021 nefăcând referire la beneficiarii acestei măsuri, așa cum greșit ne informaseră și pe noi reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

În urma reacțiilor primite de la cititori ai StartupCafe.ro am mai întrebat o dată persoana din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) responsabilă cu comunicarea informațiilor către media dacă este corectă informația pe care ne-o comunicase marți ca sigură. Astăzi, miercuri, s-a mai interesat o dată în interiorul MIPE și a revenit cu scuze, admițând că a fost o eroare de comunicare.

De fapt, Ordinul 803/2021 semnat de secretarul de stat Corina Atanasiu se referă la beneficiarii Măsurii 1.

„Beneficiarii de ajutor de stat trebuie să depună o cerere de finanțare până la data de 30 noiembrie 2021, iar încheierea contractelor de finanțare trebuie să se facă până la data de 31 decembrie 2021” - prevede ordinul în cauză, cu referre la beneficiarii Măsurii 1 - microgranturi.

Prezentăm scuze cititorilor StartupCafe.ro pentru acest incident și vom implementa măsuri pentru prevenirea acestor situații pe viitor.

Thumbnail

 

Parallax

Vizualizari
7862
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Alex
Consultant
Inca nu au facut platile la M2 din transa de 241 mil euro. Despre ce vorbim?
poza de profil
Alex
Consultant
Inseamna ca se va relansa Masura 1 ? Asteptam cu nerabdare!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri