Claudiu Zamfir

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a schimbat din funcție un angajat cercetat de DNA

catuse-bani-euro=dreamstim

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a confirmat că un angajat al său este vizat de o anchetă a procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) și a precizat că l-a demis din funcție.

Angajatul ministerului vizat de acheta procurorilor DNA a fost schimbat din funcție. Luăm toate măsurile pentru buna continuare a activității, iar la nivelul conducerii ministerului va urma o evaluare a personalului” - a precizat MIPE.

Procurorii DNA au început, vineri dimineaţa, percheziţii la locuinţa unui director executiv din Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), acuzat că lua mită de la subordonaţi, au declarat surse judiciare pentru Agerpres, citată de HotNews.ro.

Concret, spun sursele, directorul a ajutat două angajate să ocupe posturile, prin furnizarea subiectelor de la examen, percepând la schimb o „taxă" din salariu.

Astfel, în ultimii doi ani, directorul a primit lunar de la cele două angajate o treime din salariu lor.

La locuinţa directorului au fost găsite mai multe teancuri de bani, în total 174.000 lei, 10.000 dolari şi 11.000 euro, dar şi mici lingouri de aur, conform surselor citate.

Parallax

Vizualizari
1102
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri