Denisa Crăciun

Înscrieri: Până la 150.000 EUR pentru tehnologii și soluții IT centrate pe confidențialitate, printr-un program susținut de UE

sprijin financiar european

Antreprenorii, startup-urile, IMM-urile românești și alte categorii care dezvoltă tehnologii și soluții centrate pe confidențialitate pentru utilizatorii care caută și descoperă informații pe internet se pot înscrie într-un program ce oferă sprijin financiar de până la 150.000 EUR.

Antreprenorii, startup-urile, IMM-urile (inclusiv organizațiile nou înființate), dezvoltatorii, grupurile de cercetare academică și ONG-urile interesate se pot înscrie AICI.

Apelul este lansat pe 1 august și rămâne deschis până pe 2 octombrie 2023 la ora 18:00 (ora României).

Proiectul NGI Search, finanțat în cadrul programului Horizon Europe al Comisiei Europene, își propune să sprijine NGI Searchers care vor dezvolta tehnologii și soluții centrate pe confidențialitate și de încredere pentru utilizatorii care caută și descoperă informații pe internet.

Proiectul face parte din Next Generation Internet (NGI), inițiativa „Internet pentru oameni” a Comisiei Europene, și își propune vrea să internetul de mâine într-un internet care să răspundă nevoilor fundamentale ale oamenilor.

Cu 5 parteneri europeni care contribuie la proiect, NGI Search a lansat cel de-al treilea apel deschis pentru proiecte inovatoare prin care cei selectați vor beneficia de sprijin financiar de până la 150.000 EUR, precum și de sprijin tehnic, de business și de inovare pe o perioadă de 12 luni, pentru a dezvolta soluții care schimbă modul în care oamenii folosesc și experimentează, căută și descoperă date și resurse în general pe internet și pe web.

Cei interesați pot trimite întrebări către NGI Search Community sau pe email ngisearch@fundingbox.com.

Programul sprijină antreprenori, tech-geeks, developeri, startup-uri și IMM-uri, organizații, grupuri de cercetare academice, ONG-uri din statele membre UE, care aplică individual sau sub forma unui consorțiu.

Parallax

Vizualizari
1752
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri