Redacția StartupCafe.ro

Înscrieri: Granturi de până la 117.000 EUR pentru soluții IT, printr-un program susținut de UE

concurs

IMM-urile, antreprenorii, dezvoltatorii și cercetătorii cu soluții în domeniul confidențialității utilizatorilor și guvernanței bazate pe date se pot înscrie într-un program care oferă pe lângă mentorat și granturi de până la 117.000 EUR. 

Înscrierile se fac AICI, până pe 20 septembrie 2023, ora 18:00 (ora României) și vor fi selectate 17 proiecte. Programul este destinat tuturor statelor membre UE, inclusiv România.

TrustChain, un proiect finanțat de Comisia Europeană, caută dezvoltatori, inovatori, cercetători, IMM-uri și antreprenori care lucrează pe diferite subiecte relevante pentru NGI. Este vorba inclusiv despre domenii la intersecția dintre domeniul tehnic (de exemplu: inginerie software, securitatea rețelelor, criptografie, blockchain, identitate digitală etc), științe sociale și umaniste (de exemplu, inovare socială, sectorul non-profit, antreprenoriat social, bunuri publice), precum și economie, mediu, artă, design, care pot contribuit la NGI. 

Platformele online de încredere care păstrează confidențialitatea datelor utilizatorilor sunt în centrul acestui apel privind „Confidențialitatea utilizatorilor și guvernanța bazată pe date”.

În total, programul pune la bătaie 1,989 milioane EUR ce vor fi distribuite celor 17 proiecte selectate. 

Propunerile de proiecte sunt depuse într-o singură etapă, iar procesul de evaluare este compus din trei faze:

 • Vertificarea eligibilității
 • Evaluarea propunerilor
 • Interviuri online (pitch de 10 minute și 20 de minute pentru întrebări și răspunsuri)

Experți din diverse domenii vor oferi, de asemenea, celor selectați în program îndrumare, suport, mentorat și acces la infrastructura tehnică și instruire în dezvoltarea modelului de afaceri.

Mai multe detalii despre program găsiți AICI

 

 

  Parallax

  Vizualizari
  2160
  Conţinut
  Parerea ta despre articol
  1.594
  Just for testing :

  interaction: 0.75

  popularity: 0.91

  publishing: 3.11

  expertise: 0.09

  rating: 1.594

  Articole publicate : 706
  Adauga comentariu

  - Ultimele știri -

   


    Ultimele știri