Claudiu Zamfir

Fonduri pentru firme: Câte 30.000 Euro pentru hoteluri, să-și pună stații de încărcare a mașinilor electrice și panouri solare

Thumbnail

Noi fonduri nerambursabile vor fi disponibile pentru firme: hotelurile vor putea accesa bani de la stat să-și monteze panouri solare pentru producerea de energie regenerabilă, precum și stații de încărcare a mașinilor electrice, granturi de câte 30.000 de euro urmând să fie acordate.

„Avem 100 de milioane de euro din Fondul de Mediu cu destinația reducere de CO2 și încă 100 de milioane de euro - acei bani pe care i-am luat de la Agenția de reglementare în Energie, vreo 500 și ceva de milioane de lei - care se vor duce tot către reducerea emisiilor de CO2, către IMM, turism, montarea de panouri solare și rețele pentru încărcarea mașinilor electrice”, a spus, vineri, ministrul Economiei, Virgil Popescu, într-un interviu acordat HotNews.ro.

Hotelurile vor putea astfel să primească granturi de câte 30.000 de euro, 100% nerambursabile.

„Hotelurile vor avea linie dedicată să poată să-și monteze panouri solare și stații de încărcare auto. Va fi automat. Un grant de 30.000 de euro, 100% nerambursabil. Le reduce și costul cu utilitățile, au și posibilitatea de reclamă, ca hotel, fiind în baza de date europeană a stațiilor de încărcare”, a mai spus Popescu.

Parallax

Vizualizari
5609
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri