Claudiu Zamfir

Generator online de anunțuri mass-media pentru beneficiarii de fonduri europene din Programul Regional Vest - Vest Design

generare anunturi mass media fonduri europene vest

Antreprenorii și ceilalți beneficiari de fonduri europene prin Programul Regional Vest 2021-2027 au acum la dispoziție un generator online de anunțuri mass-media și alte materiale de comunicare necesare în proiecte, denumit Vest Design.

Puteți accesa AICI Vest Design, generatorul de materiale pentru comunicare, realizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest.

Pot fi generate automat afișe, panouri, autocolante și machete pentru comunicate de presă, prezentări, liste de prezență șamd.

Beneficiarii trebuie să introducă codul SMIS al proiectului pe care îl implementează, să încarce o fotografie reprezentativă pentru investiția lor și logoul propriu (dacă dispun de unul).

Celelalte informații care apar în materialele de informare și publicitate se vor prelua din baza de date a ADR Vest, Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest.

Toate materialele de comunicare pot fi apoi descărcate de către beneficiari, conțin toate elementele de identitate obligatorii și sunt ready to print/ use.

De asemenea, beneficiarii pot încărca mai multe fotografii și clipurile video relevante pentru proiectul lor.

Pe site-ul PR Vest, poate fi consultat și Manualul de identitate vizuală și comunicare pentru Programul Regional Vest 2021-2027, care conține informații detaliate despre utilizarea corectă a elementelor de identitate vizuală și realizarea activităților obligatorii de comunicare, dar și recomandări practice și ușor de implementat pentru obţinerea unor rezultate cât mai bune în activitatea de comunicare.

Ca urmare a implementării instrumentului Vest Design, ADR Vest spune că nu mai acordă avize de conformitate pentru materialele de informare și publicitate aferente proiectelor europene.

StartupCafe.ro publică anunțuri/comunicate mass-media pentru proiectele europene.

Pentru publicare anunțuri/comunicate pe StartupCafe.ro trimiteți solicitare pe adresa de e-mail:

contact@smilemedia.ro

În acel e-mail lăsați datele dumneavoastră de contact, iar colegii noștri de la Departamentul de Marketing și Vânzări vă vor îndruma mai departe pentru realizarea pașilor necesari.

Prețul publicării pe StartupCafe.ro a unui anunț/comunicat de presă în cadrul proiectelor europene (inclusiv pentru Acțiunea POC 4.1.1. și 4.1.1 Bis) este de 150 de euro (fără TVA).

Discount:

  • La 5 anunțuri, prețul este de 625 EUR (fără TVA) în total.
  • La 10 anunțuri, prețul este de 1000 EUR (fără TVA) în total.

IMPORTANT: Conținutul și elemente grafice pentru identitatea vizuală cerute de regulamente, la publicarea anunțurilor/comunicatelor de presă, vor fi furnizate de beneficiar.

Anunțurile/comunicatele de presă vor fi marcate, în titlu, cu [P] și vor fi afișate public astfel:

  •     integral, pe o pagină individuală (de articol), din secțiunea Anunțuri Proiecte Europene
  •     într-un modul simplificat, cu titlu și imagine, pe pagina secțiunii Anunțuri Proiecte Europene.

Ce cuprinde serviciul StartupCafe de publicare a comunicatelor pentru Măsura 2:

  •     Publicarea comunicatului de presă pe site-ul mass-media StartupCafe.ro, în secțiunea Anunțuri: proiecte europene din bara de meniu a site-ului.
  •     Comunicatul apare minimum 24 de ore și pe pagina principală (home page) a StartupCafe.ro.
  •     Textul va conține și un link do-follow către site-ul beneficiarului (dacă are site propriu).
  •     Dacă beneficiarul are un logo, acesta va fi afișat ca ilustrație la articol (alături de elementele de identitate vizuală obligatorii, din programul de finanțare).
  •     Astfel, brandul beneficiarului va fi expus pe o publicație cu profil antreprenorial care, în anul 2021, a avut 4 milioane de utilizatori (conform Google Analytics).
  •     În plus, comunicatul va fi distribuit și pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro, o comunitate antreprenorială de aproape  60.000 de urmăritori.

 

Parallax

Vizualizari
198
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri