Claudiu Zamfir

Fonduri UE 2023: Marți, 14 FEB, ora 11.00, Webinar live-video -Programul Digitalizarea IMM

webinar-digitalizare

Marți, 14 FEB., de la ora 11.00, vă așteptăm la un WEBINAR live-video pe StartupCafe.ro: Programul Digitalizarea IMM. Răzvan Gălățan, expert în accesarea fondurilor nerambursabile, așteaptă întrebările voastre despre finanțările de câte 20.000-100.000 EUR pentru firmele micro, mici și mijlocii.

Așteptăm întrebările voastre despre Programul pentru Digitalizarea IMM astfel:

 

Răzvan Gălățan, expert în accesarea de fonduri europene, director operațional al Goodwill Consulting, va răspunde întrebărilor cititorilor StartupCafe.ro despre Programul pentru Digitalizarea IMM 2023.

Notă: Vor fi luate în considerare doar întrebările legate de tema în discuție, folosind un limbaj civilizat.

Reamintim că miercuri, 15 decembrie 2023, de la ora 10.00 este programat să se deschidă Programul pentru Digitalizarea IMM, sesiunea de depunere a proiectelor urmând să țină până pe 30 iunie 2023, ora 24.00. Așadar, timp este destul pentru întocmirea și depunerea unui proiect care să ne poată aduce o finanțare de 20.000-100.000 EUR.

Bugetul disponibil a rămas  347,5 milioane de euro pentru Apelul de proiecte numărul 1 – Digitalizarea IMM-urilor, aferent Investiției I3 – Scheme de ajutor pentru sectorul privat, din cadrul Componentei C9 – Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Reamintim că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a operat modificări succesive asupra Ghidului solicitantului, prin 4 ordine de ministru emise după publicarea ghidului inițial, din 15 decembrie 2022.

Descarcă de AICI Ghidul solicitantului în forma consolidată și celelalte documente relevante în Programul pentru Digitalizarea IMM.

Parallax

Vizualizari
3787
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
George Aristide
Constandache
Buna ziua,
Care sunt conditiile pentru participare la WEBINAR live-video de Marți, 14 FEB., de la ora 11.00?
Multumesc!
Claudiu
Zamfir
Buna ziua! Este public webinarul nostru, intrati marti, de la ora 11.00 pe pagina noastra de Facebook (aveti linkuri in articol) si adresati intrebari in timp real, sub forma de comentarii la video, pt ca facem transmisiune video live pe Facebook. Si aici puteti intrebari de pe acum, daca vreti si raspundem maine in transmisiunea live. Va asteptam maine
poza de profil
Ilie Negroiu
Negroiu
Cum se argumenteaza incadrarea in cerintele DNSH?
Ilie Negroiu
poza de profil
Ilie Negroiu
Negroiu
Razvan, multumesc pentru acuratetea raspunsului privind DNSH
Ilie Negroiu
poza de profil
Roxana
Menea
Buna ziua,
Este mentionat in ghid faptul ca persoanele responsabile cu conducerea si controlul intreprinderii trebuie sa efectueze cursuri in domeniul IT. As avea doua intrebari : 1. despre ce cursuri este vorba? 2. "Persoane responsabile cu conducerea si controlul intreprinderii" inseamna reprezentant legal sau poate fi orice persoana care face parte din echipa de management a intreprinderii?

Multumesc!
poza de profil
Ilie Negroiu
Negroiu
Multumesc. A fost interesant si UTIL acest webinar. S-au clarificat multe aspecte.
Multumesc Razvan. Multumesc Claudiu.
Claudiu
Zamfir
Multumim ca ne-ati adresat intrebari si ca ati fost alaturi de noi. Succes!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri