Claudiu Zamfir

Firmele românești vor avea la dispoziție fonduri UE de 4 miliarde EUR prin Politica de Coeziune, începând din 2023 (ministru)

Thumbnail

Firmele românești vor avea la dispoziție fonduri europene în valoare totală de 4 miliarde de euro prin Politica de Coeziune a Uniunii Europene 2021-2027, bani care vor putea fi accesați din anul 2023, a declarat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

„Pentru mediul de afaceri, peste 4 miliarde de euro avem în Politica de Coeziune. Sunt bani pregătiți și sper ca de la începutul anului 2023 să puteți să aveți și să accesați aceste resurse” - le-a spus Boloș antreprenorilor prezenți la  "Topul Naţional al Firmelor Private din România", organizat de Consiliul Național al IMM-urilor, zilele trecute.

Cu acești bani, antreprenorii vor trebui să răspundă provocărilor care țin de digitalizare, de energie verde și de specializarea inteligentă.

În cele 4 miliarde de euro pentru firme private nu sunt incluse și fondurile UE pentru agricultură și investiții la sate și nici banii din Planul Național de Redresare și Reziliență, care vin separat de la UE.

Parallax

Vizualizari
2575
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri