Claudiu Zamfir

Fonduri europene 2020: Până la 20.000 Euro pentru startup-uri IT

Thumbnail

Startup-urile IT din România și Republica Moldova, axate pe tehnologii blockchain sau DLT, pot obține finanțări de până la 20.000 de euro, într-un accelerator de afaceri european susținut cu fonduri comunitare.

Înscrierile la acceleratorul de startup-uri BlockStart se fac AICI până pe 30 septembrie 2020, ora 17.00, ora Bruxelles-ului (adică ora 18.00, ora României). Organizatorii sunt Bright Development Studio, Fundația CIVITTA și F6S Network Limited.

Se pot înscrie 2 tipuri de participanți:

  • startup-uri care dezvoltă tehnologii blockchain și DLT (distributed ledger),
  • firme mici și mijlocii (IMM) care utilizează aceste tehnologii.

Firmele acceptate în accelerator vor parcurge un program de training, mentorat și pilotare de produs timp de cel puțin jumătate de an, în urma căruia pot primi fonduri nerambursabile.

10 startup-uri care dezvoltă tehnologii blockchain/DLT vor primi finanțări de până la 20.000 de euro fiecare, iar 20 de IMM-uri care folosesc aceste tehnologii vor primi până la 4.500 de euro fiecare. Bugetul de premiere pentru acest apel este de 265.000 de euro.

De asemenea, echipele acceptate la BlockStart vor avea opotunități de networking și prezentări cu lideri în tehnologie.

Condiții pentru aplicanți, la BlockStart

Se pot înscrie startup-uri și IMM-uri din Uniunea Europeană (inclusiv România) și statele partenere în programul Horizon 2020 (inclusiv Moldova), care au soluții tehnologice sau activități în următoarele domenii:

  • fintech,
  • ICT,
  • retail.

Acesta este al doilea apel de înscrieri în cadrul acestui accelerator de afaceri, deci, dacă nu reușiți să aplicați acum, urmăriți site-ul programului BlockStart și anunțurile organizatorilor pentru cel de-al treilea call.

Pentru întrebări, puteți folosi acest mail: hello@blockstart.eu .

Regulamentul BlockStart poate fi consultat mai jos:

BlockStart Annex 1 Open Call 2 Text by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
4626
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri