Vera Iurcu

Fonduri europene de până la 20.000 Euro pentru startup-uri IT

Thumbnail

Startup-urile IT din România și Republica Moldova care dezvoltă soluții blockchain sau DLT pot obține investiții de până la 20.000 de euro într-un accelerator finanțat din fonduri europene.  

În acceleratorul de afaceri BlockStart se pot înscrie startup-uri care dezvoltă tehnologii blockchain sau DLT (distributed ledger) și firme mici și mijlocii (IMM) care utilizează aceste tehnologii. Programul este deschis pentru firme din din Uniunea Europeană (inclusiv România) și statele partenere în programul Horizon 2020 (inclusiv Moldova). Acestea trebuie să dezvolte soluții tehnologice sau activități în fintech, ICT și retail.

Data limită pentru înscrieri este 26 mai 2021, ora 18.00, ora României. Candidații pot aplica AICI.

Beneficii: finanțare și oportunități de dezvoltare

Startup-urile acceptate în programul de accelerare vor avea acces la mai multe oportunități de finanțare și dezvoltare:

● Buget total de 265.000 de euro, fonduri nerambursabile: 10 startup-uri care dezvoltă tehnologii blockchain/DLT vor primi finanțări de până la 20.000 de euro fiecare, iar 20 de IMM-uri care folosesc aceste tehnologii vor primi până la 4.500 de euro fiecare.

Validarea produslui pe piață: firmele vor avea ocazia să-și îmbunătățească produsele, să testeze și să își valideze soluția blockchain / DLT cu utilizatori reali, precum și să exploreze noi oportunități pe piață.

Training și mentorat: participanții vor beneficia de mentorat presonalizat, training și acces la o comunitate de potențiali clienți și investitori.

Mai multe informații despre program găsiți AICI. Acceleratorul de startup-uri BlockStart este organizat de Bright Pixel, Fundația CIVITTA și F6S, finanțat din bugetul UE, prin programul Orizont 2020. Pentru întrebări, puteți folosi acest mail: hello@blockstart.eu.

 

Parallax

Vizualizari
2114
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri