Claudiu Zamfir

Înscrieri online: Finanțări de până la 10.000 Euro pentru femei care fac afaceri agro-alimentare

Thumbnail

Româncele care fac afaceri în sectorul agro-alimentar se pot înscrie online la o competiție la care pot obține o finanțare de până la 10.000 de euro și training de specialitate.

Înscrierile la programul Empowering Women in Agrifood (EWA) 2021 se fac AICI până pe 13 iunie. Organizatori: Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) Food și Impact Hub București.

Participantele trebuie să îndeplinească o serie de condiții: au un start-up în domeniul agroalimentar, cu o vechime mai mică de 2 ani și care nu au obținut până acum finanțări mai mari de 30.000 euro.

10 antreprenoare din România vor fi selectate în program și vor beneficia de training-uri gratuite, acces la mentori și experți în business pentru a-și accelera sustenabil ideile.

În plus, participantele pot câștiga 10.000 de euro pentru finanțarea afacerii lor.

Ele vor participa și la evenimentele principale care vor avea loc din iulie până în decembrie 2021: Matchmaking, Masterclass de business și evenimentul de Pitching & Networking.

La ediția Empowering Women in Agrifood 2020, un program dezvoltat de EIT Food și implementat în România de Impact Hub Bucharest, au participat 50 de femei antreprenor din cinci țări europene (Cehia, Portugalia, România, Spania și Turcia).

La competiția pe România, în anul 2020, două femei de afaceri au primit finanțări: Ibolya Oprea, fondatoarea Reset, a câștigat 5.000 de euro, iar Cosmina Dinu, fondatoarea Fermei de păsări pășunate, a primit 10.000 de euro.

Parallax

Vizualizari
6816
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri