Claudiu Zamfir

Cele 4 aspecte care vor fi controlate la Măsura 3-ajutoare de stat pentru IMM

Thumbnail

Investigația Corpului de Control al Prim-ministrului va viza 4 aspecte privind derularea Măsurii 3 - granturi de investiții de câte 50.000-200.000 de euro pentru IMM-uri, relevă un document publicat de HotNews.ro.

Referatul privind inițierea unei acțiuni de control la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului menționează:

Având în vedere informațiile vehiculate în mass-media cu privire la suspiciunile de viciere a înscrierii IMM-urilor pentru Măsura 3 (granturi pentru investiție acordate IMM-urilor) și de influențare a listelor finale a IMM-urilor înscrise de către persoane din afara celor care aveau atribuții de acces la platforma electronică, în temeiul dispozițiilor art 1. alin 2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr 87/ 2020 privind organizarea și funcționarea Corpului de control al prim-ministrului, a unei acțiuni de control la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, având următoarele obiective:
1. Verificarea respectării prevederilor legale și a normelor interne privind organizarea și funcționarea platformei destinată înscrierii IMM-urilor pentru Măsura 3
2. Verificarea respectării prevederilor legale privind acordarea și utilizarea drepturilor de administrator pentru gestionarea platformei
3. Verificarea respectării criteriilor de selecție a IMM-urilor înscrise în platformă
4. Alte aspecte considerate relevante de către echipa de control

Perioada supusă verificărilor va fi de 01.01.2020 - prezent. În situația în care echipa de control constată că anumite acte sau operațiuni au fost inițiate anterior datei de 01.01.2020, se va putea extinde perioada supusă controlului.

Citește mai departe pe HotNews.ro...

Parallax

Vizualizari
8480
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 976
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri