Claudiu Zamfir

Minister: Avertisment de „comunicate înșelătoare” la ajutoarele de stat COVID-19 pentru firme

Thumbnail

Ministerul Economiei avertizează, marți, că au început să apară și cazuri în care persoane neidentificate transmit aplicanților la ajutoarele de stat COVID-19 mailuri în care sunt anunțați în mod fals că au câștigat granturile și li se fac oferte comerciale.

Ministerul publică și o captură de ecran după un e-mail în care unui solicitant de granturi de capital de lucru prin Măsura 2 i se propune să publice într-un ziar anunțul de începere a proiectului (care este, într-adevăr obligatoriu, numai pentru proiectele cu valoarea grantului de peste 10.000 de euro).

Redăm mai jos avertismentul Ministerului Economiei:

În urma sesizărilor primite, am aflat că există persoane care trimit solicitanților de granturi e-mail-uri prin care îi felicită că au fost admiși și le propun diverse oferte comerciale.

Vă informăm că  Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului:

  •     NU comunică aprobarea proiectelor prin terți, toate informările se fac în aplicație și/sau pe e-mailul aplicantului!
  •     NU favorizează aplicanți, dosarele sunt evaluate după grila publicată pe site-ul granturi.imm.gov.ro!
  •     NU este asociat cu firme care percep taxe pentru facilitarea obținerii acestor fonduri!

Pentru o informare corectă privind situația înscrierilor și plăților pentru cele trei măsuri prevăzute în schema de ajutor de stat, vă rugăm să urmăriți platforma oficială și canalele oficiale de comunicare ale instituției.

Parallax

Vizualizari
1723
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri