Claudiu Zamfir

Ajutoarele de 1 miliard euro pentru IMM, PFA, ONG, CMI: Banca Transilvania este pregătită să distribuie granturi și să acorde credite-punte

Thumbnail

Banca Transilvania este bancă parteneră în programul de granturi din fonduri europene pentru antreprenori şi este pregătită să asigure o derulare rapidă a acestuia, a informat, joi, BT, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Programul - iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri - este destinat susţinerii firmelor şi economiei. Antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finanţări între 2.000 şi 200.000 de euro prin Programul Operaţional Competitivitate 2014 – 2020.

Este un program de 1 miliard de euro care a generat deja interes foarte mare în rândul antreprenorilor. Pentru că este important pentru firme să aibă acces la granturi, atunci acestea devin implicit prioritatea noastră la BT. Ne mobilizăm şi suntem pregătiţi. Trebuie să ne susţinem unii pe alţii” – Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Programul are trei scheme de finanţare: microgranturi, granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri şi granturi pentru investiţii pentru IMM-uri.

Pentru firmele care aleg a treia variantă de finanţare, de până la 200.000 de euro pentru investiţii, Banca  Transilvania este pregătită inclusiv pentru acordarea de credite-punte, replicând astfel experienţa pozitivă dintr-un alt program din care a făcut parte, Start-Up Nation.  

Microîntreprinderile, firmele mici si mijlocii, dar si PFA-urile se pot înscrie online în program. Banca Transilvania a pregătit informatii online, utile celor care doresc să aleagă BT ca bancă parteneră.

Parallax

Vizualizari
12683
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 949
Adauga comentariu
poza de profil
De ce
nu merge?
Utilitare sub 4,5t am mai achizitionat și de obicei am fost nevoiți să le luam cu banii jos și să mergem pe cereri de rambursare. Acum este prima data când putem achiziționa capete tractor care ajung și chiar depășesc 100.000 euro. Este interesant de văzut care va fi procedura de lucru la care vor ajunge băncile astfel incat sa poata fi utilizat mecanismul cererilor de plata și in cazul acestor achiziții.
poza de profil
Bella
Finteusan
Bună,
Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru IMM-uri mici.
As avea 3 tipuri de afaceri la cheie, franciza.
Prima ar fi o franciza în spălătorie mobila ecologica-spălare cu abur
A doua o franciza de 40000 e în vânzare bere artizanala
A treia în valoare de 55000 e în înfrumusețare.
Ar fi vreo șansa pentru vreuna din acestea.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri