Claudiu Zamfir

Start-Up Nation: Termenul până la care se cer ultimii bani pe 2017

Thumbnail

Firmele care au intrat în ediția 2017 a programului Start-Up Nation mai pot să depună ultima cerere de decont pentru cheltuielile efectuate până la 1 octombrie 2018, atrage antenția, vineri, Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Ministerul reamintește beneficiarilor Start-Up Nation care NU au depus documentele pentru decont că mai au la dispoziție 6 zile lucrătoare (inclusiv vineri) pentru a face acest lucru.

Beneficiarii au obligația, conform procedurii de implementare a programului, ca în maximum un an de la intrarea în vigoare a Acordurilor de finanțare să efectueze cheltuielile şi să depună documentația aferentă cererii de plată/rambursare la sediul Agențiilor pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului, dar nu mai târziu de 29 septembrie 2018.

Având în vedere că ultima zi pentru pentru implementarea proiectelor și depunerea documentației  aferente cererii de plată/rambursare în cadrul Programului pentru stimularea înfiinţării întreprinderilor mici şi mijlocii "Start-up Nation - Romania" este o zi nelucratoare, respectiv, 29.09.2018,  termenul final se prorogă, conform legislației, în ziua lucrătoare imediat următoare - 01.10.2018.

Circa 8400 de firme mici și mijlocii s-au calificat la finanțări nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare, în programul Start-Up Nation 2017. Ministerul pentru Mediul de Afaceri a precizat că va deschide o nouă ediție, 2018, a programului, însă pentru aceasta are nevoie să finalizeze deconturile pentru 2017, având în vedere capacitatea administrativă limitată.

Parallax

Vizualizari
2362
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri