Claudiu Zamfir

UPDATE Start-Up Nation 2018-2019: Sistemul de înscrieri intră în teste

Thumbnail

Antreprenorii vor putea testa sistemul electronic de înscriere în programul Start-Up Nation 2018-2019 începând de vineri, ora 11.00, pe site-ul oficial, a anunțat Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Testarea va fi deschisă AICI pe site-ul aippimm.ro, în perioada 14.12.2018, ora 11.00 -16.12.2018, ora 20.00.

„În cazul in care constatati disfunctionalității, va rugam sa le transmiteti pe adresa de e-mail directia.imm@imm.gov.ro pentru a le remedia in timp real” - spune ministerul.

Deschiderea propriu-zisă a sesiunii de înscriere în program este încă incertă. Vinerea trecută Guvernul a anunțat că a adoptat ordonanța de urgență pentru operaționalizarea ediției 2018-2019 a programului Start-Up Nation, dar nici astăzi, de dimineața, nu era publicată în Monitorul Oficial. O serie de consultanți au atras atenția că proiectul de OUG introdus de Ministerul pentru mediul de Afaceri în ședința de guvern acum o săptămână era greșit, pentru că avea un maximum de 105 puncte în grila de evaluare, în loc de 100.

UPDATE. Direcția politici antreprenoriale din Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat câteva raspunsuri la intrebarile frecvente transmise pe e-mail de către utilizatorii care a testat aplicația:

  1. La sectiunea de Date Generale, exista in partea de jos optiunea de scroll pentru a vizualiza si completa toate datele existente in pagina. (In cazul necompletarii numarului de telefon persoana desemnata existent in partea dreapta a ecranului, sectiunea va da erori la salvare!)
  2. Aplicatia afiseaza erori la salvare daca sumele trecute in tabelul de cheltuieli depasesc maximele admise in procedura de implementare (maxim 8000 lei consultanta, maxim 60.000 soft, etc..)
  3. Optiunea de download a planului completat dupa trimiterea formularelor va fi activa la deschiderea oficiala a inscrierii!
  4. Nu folositi virgula in completarea sumelor ci intotdeauna punctul pentru zecimale!
  5. Nu folositi diacritice, nu sunt vizibile operatorilor nostri!
  6. Dupa ce alegeti optiunea de platitor sau cea de neplatitor TVA, pentru a completa sumele in tabelul de cheltuieli CLICK pe "Camp nou"
  7. Pentru incarcarea unui numar mai mare de oferte de la furnizori incercati sa scanati mai multe oferte in acelasi fisier Pdf pentru a va incadra in 5 campuri!

Parallax

Vizualizari
12339
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri