Claudiu Zamfir

Start-Up Nation 2018-2019: Punctajul oficial

Thumbnail

Guvernul a publicat, vineri, în Monitorul Oficial ordonanța de urgență pentru modificarea și operaționalizarea programului Start-Up Nation 2018-2019, prin care statul spune că va oferi ajutoare financiare nerambursabile de câte 200.000 de lei unor mici firme private.

În forma finală a punctajului oficial, afacerile din București și județele Cluj și Ilfov pleacă din start cu un deficit de 15 puncte, pe motiv că acolo sunt cel puțin 4 firme mici și mijlocii (IMM) la suta de locuitori.

De asemenea, a fost corectată o eroare făcută de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, semnalată de o serie întreagă de consultanți. Inițial, în 7 decembrie, Guvernul a anunțat că a adoptat ordonanța de urgenă, însă punctajul total posibil adunat dădea 105 puncte în loc de 100 de puncte. Acum punctajul este corect, iar ordonanța de urgență este datată 13 decembrie, data la care a fost adoptată din nou, în forma corectată.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat cel mai recent că în luna decembrie 2018 va fi lansată sesiunea de înscrieri în programul Start-Up Nation 2018-2019.

Thumbnail
Thumbnail

Citește și: 

Start-Up Nation 2018-2019, forma finală. Descarcă procedura și planul de afaceri. Dezamăgire la Bitcoin și alte criptomonede

Parallax

Vizualizari
22350
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Nicolae
Serbanescu
Buna ziua, acest program se adreseaza firmelor deja infiintate sau/si firmelor noi, ce urmeaza a fi infiintate?
Multumesc!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri