Claudiu Zamfir

Finanțări de 50.000 Euro pentru startup-uri care creează aplicații B2B, printr-un accelerator de afaceri european

Thumbnail

Acceleratorul Startup Wise Guys a deschis aplicațiile pentru o rundă de finanțare în valoare de 50.000 euro, în schimbul a maximum 8% din companie, pentru firmele care dezvoltă aplicații de tipul SaaS (Software as a Service), unde clienții sunt tot din mediul de business. Echipele care aplică trebuie să aibă deja un produs funcțional, o bază minimă de clienți și dorința de a scala afacerea la nivel global.

Programul începe în luna iunie, la Vilnius (Lituania), iar antreprenorii selectați vor primi, pe lângă investiția inițială și rundele suplimentare de capitalizare, un program intensiv de mentorat care poate dura până la 5 luni și posibilitatea de a face networking cu peste 250 de mentori, 200 de investitori și 500 alumni.

Modulele sunt atât online, cât și on-site, deci fondatorii selecționați vor trebui să se deplaseze la Vilnius. În cadrul programului, proprietarii de startup-uri vor fi ajutați să-și îmbunătățească abilitățile în vânzări, atragere de fonduri și dezvoltarea companiei. Înscrierea se poate face până pe 21 mai 2021. Mai multe detalii despre program și formularul de aplicare se pot găsi AICI.

Startup Wise Guys a investit deja în peste 200 de companii, având o rată de succes / supraviețuire de peste 77%. Acceleratorul preferă produsele de tip SaaS B2B pentru că software-ul destinat companiilor, folosit pe bază de abonament, este unul dintre cele mai importante și dinamice domenii din sectorul IT.

Lituania este în topul global al ușurinței cu care poți deschide și crește o afacere, iar în același timp este printre liderii europeni la digitalizarea sectorului public. Capitala țării, Vilnius, apare în lista cu cele mai atractive 25 orașe de pe planetă pentru investiții directe, fiind o metropolă în plină dezvoltare, cu un ecosistem de startup-uri foarte activ.

 

Parallax

Vizualizari
4290
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri