Claudiu Zamfir

Start-Up Nation: Ministerul îi roagă pe beneficiarii din 2017 să se grăbească la deconturi

Thumbnail

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Direcția sa pentru IMM-uri, îi roagă pe antreprenorii care implementează investițiile în programul Start-Up Nation 2017 să se grăbească să depună la agențiile pentru IMM-uri ultimele cereri de decont, pentru cheltuielile efectuate, pentru a nu se suprapune cu lansarea ediției 2018 a schemei de finanțare.

„Pentru a ne putea concentra cu toată resursa umană disponibilă asupra ediției 2018 a programului Start-Up Nation, îi rugăm pe beneficiarii care au semnat acordurile de finanțare în cadrul ediției 2017 să se grăbească să depună documentele de decontare pentru a evita cât se poate de mult suprapunerea programului vechi cu cel nou. Banii sunt în conturile Agențiilor pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare Export și așteaptă să fie utilizați!” - afirmă Ministerul.

În ediția 2017 a programului, minsterul a precizat, zilele trecute, într-un comunicat, că „termenul pentru finalizarea operațiunilor de creditare și garantare este 30 aprilie 2018, iar ultima plată către beneficiarii programului va fi efectuată până la sfârșitul lunii decembrie 2018”.

Când va începe ediția 2018? „Termenul de lansare a programului Start-Up Nation 2018 va fi influențat în principal de rapiditatea efectuării plăților aferente etapei din anul 2017, toate resursele financiare fiind disponibile în acest sens” - a precizat Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

În programul Start-Up Nation, firmele mici și mijlocii noi, care se califică la finanțare, urmează să primească ajutoare nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare, pentru investiții.

Parallax

Vizualizari
1734
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri