Adi Iacob

VIDEO Premiu de 10.000 euro: Concurs de idei de afaceri în apă înghețată

Thumbnail

Dacă ți-e greu să te încadrezi într-un anumit timp atunci când îți prezinți startup-ul în fața unor investitori, există un concurs de idei de afaceri și pentru tine. În cadrul unui eveniment organizat în Finlanda, antreprenorii au șansa de a susține pitch-uri fără limită de timp. Există însă o singură condiție: startup-urile trebuie să-și susțină pitch-ul dintr-o gaură sculptată în gheață - în Marea Baltică.

Polar Bear Pitching va fi organizat pe 12 și 13 martie în Oulu, Finlanda. Câștigătorul se întoarce acasă cu 10.000 de euro, dar premiul cel mare este totuși atenția acordată acestui eveniment din partea mass-media și a investitorilor, scrie EU-startups.com. În fiecare an, evenimentul atrage investitori internaționali, care urmăresc îndeaproape startup-urile prezente.

Semifinalele Polar Bear Pitching vor avea loc pe 12 martie la Oulu. De asemenea, pe 13 martie va avea loc o conferință pe teme precum creativitatea, tehnologia și leadership of tomorrow.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 14 februarie (AICI).

"Polar Bear Pitching mi-a adus prieteni, vizibilitate în presă pentru Lava Tech și, de asemenea,  recunoaștere din partea  comunității startup-urilor. Dar, mai mult decât atât, m-a ajutat să cred în mine. După ce m-am băgat în apă rece pentru startup-ul meu, am știut sunt în stare de orice pentru ca Lava Tech să fie un succes", spune Tatsiana Zaretskaya, fondatoarea startup-ului Artisun (acum Lava Tech) și câștigătoarea Polar Bear Pitching 2018.

Parallax

Vizualizari
1985
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri