Adi Iacob

Premiu de 5000 de euro într-o competiție de startup-uri fintech românești

Thumbnail

Dezvoltatorii de aplicații fintech pot câștiga 5000 de euro și șansa de a prezenta produsul lor la Viena prin intermediul competiției Elevator Lab Challenge. Programul invită startup-urile specializate în soluții IT pentru banci să participe la evenimente de tip meetup, la sesiuni de mentorat şi la workshopuri în care vor învăţa cum să îşi prezinte afacerea în faţa investitorilor, a clienţilor şi a potenţialilor parteneri de afaceri.

Câştigătorul competiției va fi admis în semifinalele acceleratorului Elevator Lab din Austria şi suma de de 5.000 de euro, iar pe lângă acesta, va fi selectat un “local hero”, care va primi 2.000 de euro, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul Elevator Lab.

Startup-urile se pot înscrie până pe 20 iunie (aici). La finalul programului, cele mai bune proiecte vor fi selectate pentru a participa la Elevator Lab Challenge Demo Night, unde îşi vor prezenta produsele şi modelele de business în fața unui juriu format din reprezentanți de bănci, antreprenori și fondatori de produse fintech. Printre aceștia se numără și Alexandru Negru —fondatorul startup-ului Minutizer, Alexandra Anghel — cofondator Appticles și Robert Knapp — antreprenor în serie şi investitor de tip angel.

Elevator Lab Challenge este organizat de Raiffeisen Bank România, în parteneriat cu TechHub Bucharest. 

Parallax

Vizualizari
537
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri