Adi Iacob

Premiu de 70.000 euro: Antreprenorii români se pot înscrie la o competiție de idei de afaceri

Thumbnail

S-a dat startul înscrierilor la competiţia de idei de afaceri  EU-Startups Summit, unde startup-urile au șansa de a obține o finanțare de 70.000 de euro. Competiția are loc între 2-3 mai, în Barcelona, iar pe lângă premiul în bani, antreprenorii au ocazia să cunoască potențiali investitori, fonduri de investiții, reprezentanți ale acceleratoarelor de startup-uri din toată lumea și business angels.

Antreprenorii trebuie să pregătească o prezentare de 3 minute, pe care o vor susține în fața unui public de 1.200 de persoane (inclusiv sute de investitori, fondatori de startup-uri, jurnaliști și un juriu de experți). Termenul limită de înscriere este 25 februarie (AICI).

Startup-urile participante la competiția din cadrul EU-Startups Summit nu trebuie să fie mai vechi de 2 ani și să nu fi atras investiții mai mari de 500.000 de euro.

Evenimentul va avea loc între 2 și 3 mai, între orele 10 și 18, iar biletele costă 149 de euro pentru antreprenori, 295 de euro pentru investitori și 395 de euro pentru corporații.

În cadrul evenimentului vor avea loc workshopuri și sesiuni de discuții cu fondatorii unor startup-uri de succes. Printre aceștia se numără și:

  • Henrik Zillmer, fondatorul și CEO-ul AirHelp - un start-up care ajută clienții companiilor aeriene să primească despăgubiri în cazul în care zborul lor este întârziat sau anulat. AirHelp are circa 550 de angajați și este prezent în 30 de țări din întreaga lume.
  • Till Faida, fondatorul și CEO-ul Adblock Plus - una dintre cele mai populare extensii pentru browserele web
  • Naren Shaam, fondatorul și CEO-ul GoEuro - o platformă pentru rezervări de mijloace de transport. Startup-ul are peste 300 de angajați în prezent și a atras investiții de aproximativ 261 milioane de euro.
     

Parallax

Vizualizari
6610
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri