Adi Iacob

Premiu de 25.000 de euro pentru afacerile care reciclează resurse

Thumbnail

Startup-urile și antreprenorii care au dezvoltat un model de business în domeniul economiei circulare, bazate pe reciclare și reducerea deșeurilor, pot câștiga Green Alley Award și 25.000 de euro dacă se înscriu în competiție până la data de 1 iulie 2018 (aici).

Premiul european anual Green Alley a fost creat în 2014 de către Landbell Group, furnizor de servicii de mediu la nivel mondial, împreună cu firma germană de crowdfunding Seedmatch. De-a lungul timpului, s-au alăturat mai mulți parteneri - Bethnal Green Ventures, un accelerator britanic pentru afacerile care utilizează tehnologia în mod ecologic și  R2Pi, un proiect al UE Horizon 2020 privind modelele de afaceri cu economie circulară.

Din totalul afacerilor și antreprenorilor înscriși, vor fi selectați 6 finaliști care vor fi anunțați în luna septembrie. Finala Green Alley Award are loc la Berlin, pe 18 octombrie, iar în cadrul acesteia, finaliștii vor purta discuții cu experți externi în economia circulară și startup-uri.

În competiție se pot înscrie startup-urile aflate în toate stadiile de creștere, singura condiție fiind ca ideea de afacere să ajute domeniul economiei circulare prin reciclarea resurselor.

Parallax

Vizualizari
820
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri