Claudiu Zamfir

Premiu de 50.000 Euro și mentori din Silicon Valley, la o competiție est-europeană la care sunt invitați și antreprenorii români

Thumbnail

Antreprenorii români ar putea obține un premiu în valoare de 50.000 de euro și contacte cu mentori din Silicon Valley, într-o competiție anunțată, joi, de o platformă online de fonduri de investiții și business angels, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Înscrierile în competiția CEE Startup Challenge, organizată de platforma Vestbee, se fac AICI, înainte de 21 mai 2018.

Câștigătorii vor avea o expunere largă la investitori globali, corporații și parteneri media, sprijin pentru dezvoltarea afacerilor de la mentori de nivel înalt (inclusiv din Silicon Valley), precum și bilete gratuite la evenimentele regionale.

Echipa câștigătoare va primi, de asemenea, un pachet de premii în valoare de 50.000 de euro.

Vestbee este o platformă online care aduce împreună business angels, fonduri de investiții, corporații startupuri și firme scale-up din Europa Centrală și de Est. Competiția CEE Startup Challenge este orgaizată împreună cu Rețeaua Business Angels din Europa Centrală și de Est. Rețeaua cuprinde business angels care investesc până la 1 milion de euro în start-upuri care au un produs viabil în stadiu incipient. Printre domeniile abordate sunt: Fintech, ICT & IT, Big Data & Analytics, Industry 4.0, Life Science, Energy & Cleantech.

Parallax

Vizualizari
561
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri