Smile Media

POC 411 BIS: se reclădește încrederea în finanțări [P]

Thumbnail

Ceea ce a pornit în 2020 ca o linie de finanțare care să sprijine întreprinderile aflate în dificultate din cauza pandemiei, a ajuns în timp motiv pentru a nu avea încredere în finanțări la modul general. Perpetuarea problemelor legate de fosta măsura 3 sau noile măsuri din cadrul Programului Operațional Competitivitate se află la un punct de cotitură și lunile august și septembrie se anunță a fi decisive în a aduce sprijinul mult așteptat în conturile companiilor. Expunem principalele prevederi ale programului POC 411 BIS (a nu se confunda cu POC 411), subliniem trei motive pentru care programul va fi un succes, respectiv explicăm elementele cu care te poate ajuta grupul Goodwill în derularea proiectelor.

POC 411 BIS – informații generale:

  • Stadiu: se depun proiecte în septembrie în baza OUG 113/2022
  • Finanțare: max. 500.000 €, dar nu mai mult de 5 ori cifra de afaceri din 2021
  • Intensitate: 45% - 75%, în funcție de regiune/județ vizat de investiție
  • Eligibilitate: Microîntreprinderile și IMM-urile din industria alimentară, domeniul construcțiilor și domenii din sectorul productiv care sunt adiacente construcțiilor. Acestea trebuie să aibă profit din exploatare pozitiv în 2021.
  • Cheltuieli eligibile: dotări, echipamente tehnologice, utilaje, instalații de lucru, mobilier, mijloace de transport auto, transformare digitală prin hardware și software (inclusiv automatizare prin roboți software care lucrează pentru tine, fără tine - activitate obligatorie) și cheltuieli pentru folosirea surselor regenerabile de energie (ex. Panouri fotovoltaice)

„Venirea lui Marcel Boloș la cârma MIPE, derularea cu succes a POC 412 și garanția risk-free din contractele noastre sunt cele trei elemente care ar trebui să încurajeze antreprenorii să aplice la POC 411 BIS”, a punctat Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill. Acesta a explicat că noul ministru și echipa sa au adus predictibilitate în derularea finanțărilor prin publicarea și respectarea unor termene clare. „Respectarea la sânge a calendarului de desfășurare a POC 412 (finanțare pentru capital de lucru în agricultură, acvacultură și industria alimentară) și derularea în bune condiții a programului, ne oferă premisele unor succese similare și pe POC 411 și POC 411 BIS. Pentru că avem mare încredere în succesul acestor măsuri, în practică, garanția risk-free asigură toți solicitanții cu care aplicăm împreună că vor avea două rezultate posibile: fie le intră proiectele la finanțare, fie le pregătim alt proiect fără niciun cost suplimentar,” a adăugat Gălățan.

Grupul Goodwill oferă soluții integrate în ceea ce privește obținerea finanțării, implementarea proiectelor, componenta digitală obligatorie și instalarea de panouri fotovoltaice.

În data de 4 august, ora 17, Goodwill, alături de Goodroid și NOD organizează un webinar interactiv online unde:

  • Răzvan Gălățan – directorul Operațional Goodwill Consulting, va detalia prevederile programului și cum pot fi integrate sistemele fotovoltaice în proiecte
  • Péter Nagy-Imecs – CEO Goodroid – prezintă ce înseamnă automatizarea robotizată a proceselor și vine cu exemple concrete de roboți care pot lucra pentru tine, fără tine
  • Călin Seprodi – directorul regional de vânzări NOD – ilustrează soluțiile de digitalizare care pot fi cuprinse în componenta obligatorie a proiectului

Înscrieri la webinarul POC 411 BIS aici: https://bit.ly/Webinar-POC411BIS-GWC
Mai multe informații despre Goodwill Consulting și consultanță gratuită aici: https://bit.ly/despre-GWC

 

Parallax

Vizualizari
4092
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 380
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri