Redactia StartupCafe.ro

Serviciul de asistenţă pediatrică PEDITEL a ajutat peste 300.000 de copii din România şi diaspora

Thumbnail

Donaţiile către PEDITEL, făcute în luna iulie prin site-ul BT, sunt dublate de Banca Transilvania - a anunțat, joi, BT, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

PEDITEL este un serviciu non-stop de asistenţă pediatrică gratuită din România, destinat părinţilor care primesc îndrumare şi sfaturi medicale pentru sănătatea copiilor. Cei 17 medici care fac parte din echipă pot fi contactaţi fie la numărul de telefon 1791, fie prin aplicaţia din Android sau iOS, cea din urmă permiţând apeluri video şi chat, posibilitatea de a avea dosar medical pentru fiecare copil, precum şi acces la webinarii, articole etc.

În 2020, PEDITEL a primit peste 83.000 de apeluri de la părinţi, ceea ce a însemnat aproape 350.000 de minute de convorbiri. De la înfiinţare şi până în prezent, în decurs de şapte ani, PEDITEL a ajutat cu sfaturi peste 300.000 de copii din România și diaspora. PEDITEL, program susţinut de Banca Transilvania, a fost lansat de Fundația Părinți din România, ca grup de inițiativă al comunităţii  www.parinticlujeni.ro, cu scopul de a informa și reprezenta părinţii şi viitorii părinţi.

Aceasta este cea mai nouă cauză socială susţinută de Banca Transilvania în acest an, prin dublarea donaţiilor făcute de români, respectiv prin donaţii directe, sub umbrela BT Comunitate.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută acum 27 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Parallax

Vizualizari
204
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri