Claudiu Zamfir

Leasing pentru mașini electrice. Dobânda și alte condiții

Thumbnail

BT Leasing (BTL) lansează Drive Green, ofertă de finanţare pentru autoturisme electrice sau hibrid, noi sau rulate, pentru persoanele fizice.

Prin dobânzi şi comisioane reduse până la finalul anului, BTL şi-a propus să încurajeze prin această campanie folosirea de maşini prietenoase cu mediul, eficiente din punct de vedere energetic.   

Detalii despre ofertă:

  • Dobânda fixă: 3,5%, în euro; comision lunar zero; avans de 20 – 50%;
  • Perioada maximă de finanţare: 5 ani;
  • Taxa de leasing este de 150 de euro + TVA, iar taxa pentru servicii logistice, 190 de euro + TVA;
  • Cuprinde un pachet de servicii complete: asigurare + înmatriculare;
  • Totalul datoriilor financiare (rate la credite + rate leasing şi asigurări) ale unei persoane care aplică trebuie să fie de maxim 20% din totalul veniturilor stabilite conform fişei fiscale de la ANAF, respectiv de maxim 25% dacă veniturile sunt în euro sau indexate în euro;
  • În cazul maşinilor rulate, vechimea nu trebuie să depăşească 8 ani la finalul perioadei de leasing.

Exemplu: Dacă valoarea maşinii este de 29.750 de euro (TVA inclus), durata împrumutului este de 5 ani (60 de rate egale), dobânda este fixă (3,5% pe an), avansul este de 20% adica 5.950 de euro (TVA inclus) şi valoare reziduală este de 1%, un client va avea o rată lunară de aproape 430 de euro (TVA inclus), iar DAE este de 4,23%. Costul total al leasing-ului este de 2.631,09 euro (TVA inclus), iar suma totală aferentă contractului de leasing care trebuie plătită este 32.381,09 de euro (TVA inclus).

#ThinkGreen & Grupul Financiar BT

Cu echipe în toată ţara, Grupul Financiar Banca Transilvania este parte din aproape 180 de comunităţi. BT finanţează proiecte prietenoase cu mediul atât individual, cât şi în parteneriat cu instituţii internaţionale, cum sunt BERD, IFC şi EEEF, iar în toate analizele de credit banca foloseşte un model standard de evaluare a riscului de mediu. Pentru BT, #ThinkGreen înseamnă folosirea cu responsabilitate a resurselor naturale, susţinerea ideilor de afaceri, soluţii de online banking, credite verzi şi voluntariat pentru împăduriri.

Parallax

Vizualizari
2540
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 018
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri