Denisa Crăciun

Înscrieri online: Premii de până la 30.000 Euro pentru proiecte sustenabile

Thumbnail

Încep înscrierile pentru premiile „Noul Bauhaus european”, ediția din 2022, prin care vor fi recompensate ideile tinerelor talente și proiectele existente pentru sustenabilitate, incluziune și estetică.

În total, 18 câștigători vor primi sumele premiu de până la 30.000 de euro, precum și un pachet de comunicare, ce îi va ajuta să își dezvolte și să își promoveze ulterior inițiativele.

Înscrierile încep marți, 18 ianuarie. Candidaturile se primesc până la data de 28 februarie 2022, ora 19,00.

Cei interesați se pot înscrie AICI.

Premiile se vor acorda proiectelor și ideilor care contribuie la crearea unor locuri frumoase, sustenabile și incluzive, fiind încadrate în patru categorii:

  • reconectarea cu natura;
  • recâștigarea unui sentiment de apartenență;
  • prioritizarea locurilor și a persoanelor care au cea mai mare nevoie;
  • stimularea unei gândiri integrate, pe termen lung și care ține seama de ciclul de viață în ecosistemul industrial.

Fiecare categorie conține două componente de concurs paralele:

  • premiile „Noul Bauhaus european” – pentru exemple existente finalizate în ultimii 2 ani și
  • „Staruri în devenire ale Noului Bauhaus european” - pentru concepte sau idei prezentate de tineri creatori, în vârstă de cel mult 30 de ani.

„Pe lângă cele 16 premii acordate de juriu (un câștigător și un ocupant al locului doi pentru fiecare categorie și componentă), două premii suplimentare vor fi selectate printr-un vot public din rândul candidaturilor din top. În total, 18 câștigători vor primi sumele premiu de până la 30.000 de euro, precum și un pachet de comunicare, ce îi va ajuta să își dezvolte și să își promoveze ulterior inițiativele”, conform Reprezentanței în România a Comisiei Europene.

Mai multe detalii despre acest proiect găsiți AICI

Noul Bauhaus european este un proiect economic, cultural și de mediu, care îmbină designul, sustenabilitatea, accesibilitatea, caracterul abordabil și investițiile pentru a contribui la realizarea Pactului verde european.

Parallax

Vizualizari
2113
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri