Denisa Crăciun

Înscrieri: Mentorat pentru antreprenorii din industria ospitalității

Thumbnail

Antreprenorii români cu startup-uri din FMCG (Bunuri de Larg Consum) și ospitalitate se pot înscrie la un accelerator prin care vor avea acces la sesiuni de mentorat și training-uri și vor participa la un pitch de finanțare cu investitori importanți din România.

Înscrierea la F&B Business Accelerator se face AICI până la data de 25 octombrie.

Echipele de antreprenori selectate în acest program vor avea parte de un bootcamp de 5 zile la Piatra Neamț, cu sesiuni de mentorat, training-uri și interacțiune 100% offline, astfel:

  • antreprenorii înscriși vor avea acces la un mentor pentru fiecare business, care îi va ghida și le va oferi feedback pe toată perioada programului de accelerare;
  • vor primi 100 de ore de workshopuri, ținute de către profesioniști;
  • vor participa la un pitch de finanțare cu investitori și finanțatori importanți din România.

Acceleratorul va organiza sesiunea de Pitching cu anumiți cumpărători din categoriile de fresh și ultra-fresh de la cele mai mari rețele de hypermarketuri și cash&carry prezente în piață.

Antreprenorii vor primi feedback 1 la 1 de la cei care analizează și decid listarea, precum și apariția unui produs pe rafturile magazinelor la nivel național.

Fiecare grupă de antreprenori va avea peste 50 de mentori, iar camerele de comerț bilaterale romano-britanice, româno-franceză și polono-română vor susține workshopuri despre internaționalizare și despre oportunitățile pe care piețele externe le reprezintă pentru sectorul de producție românesc.

Aceasta este cea de-a treia ediție a F&B Business Accelerator, care se va desfășura în următoarele 10 luni și va avea trei grupe: una dedicată sectorului FMCG (septembrie – decembrie 2021), una pentru servirea produselor / HoReCa (ianuarie – martie 2022) și un program pentru startup-urile de tehnologie pentru industria ospitalității (aprilie – iunie 2022).

„Decizia de a dezvolta acceleratorul lansat în anul 2019, ajuns la cea de-a treia ediție, vine ca urmare a cererii în creștere din partea antreprenorilor în program și din dorința de a furniza cât mai mult conținut specific fiecărei verticale în parte”, a declarat Robert Agarici, project manager F&B Business Accelerator.

În plus, în cadrul programului un cunoscut distribuitor și producător la nivel național va selecta un start-up și îi va oferi posibilitate să-și introducă produsul în oferta sa națională pentru un feedback direct de la cumpărători.

 

Parallax

Vizualizari
305
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri